Annoncering | Mobil/tablet version | 244 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.415 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lakseroulade II

Lakseroulade II

Lakseroulade II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(187)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.682
Visninger
384
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hans Kirkegaard

DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
3 plader lasagne
100 g røget laks
1 avocado
1 bundt brøndkarse
1 spsk friskhakket dild samt dild til pynt
3 forårsløg
1 tsk reven peberrod
lidt citronsaft
Dildsauce:
½ dl mayonnaise
½ dl creme fraiche
citronsaft og citronskiver
salt og peber
husholdningsfilm


SÅDAN GØR DU

Kom lasagnepladerne med lidt salt i kogende vand. Kog dem, til de er al dente. Kom dem i et dørslag, så vandet løber fra. Skyl dem i koldt vand eller kom dem i koldt vand. Dup dem tørre.
Skyl brøndkarsen. Kom den 10 sekunder i kogende vand. Tag den op og kom dem i en skål med koldt vand. Hæld vandet fra. Pres den forsigtigt tør i et viskestykke. Hak den fint.
Istandgør forårsløgene. Skær næsten hele den grønne top af hvert løg. Skær løghårene af og finhak løgene.
Bland brøndkarse, forårsløg, olivenolie, reven peberrod, salt og peber i en skål.
Halvér avocadoen. Fjern skal og sten. Mos avocadokødet og dryp med lidt citronsaft, for at avocadoen skal holde farven.
Læg lasagnepladerne ud enkeltvis. Bred brøndkarseblandingen ud over hver lasagneplade. Læg skiver af røget laks over. Læg avocadomassen oven på lakseskiverne. Rul lasagnepladerne sammen om fyldet. Pak hver enkelt roulade ind i husholdningsfilm. Stil dem i køleskabet i 2 timer.
Skær hver roulade i skiver á ca. 2 cm.

Bland mayonnaise, creme fraiche, dild, salt og peber i en skål.









SERVERING
Server rouladerne pyntet med citronskiver og dildkviste og med dildsaucen til. Tips: Rouladerne kan fryses ned. De skal tages op 2 timer før servering og kan let skæres i skiver á ca. 2 cm. efter 1 time.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lakseroulade II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lakseroulade II fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lakseroulade II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Google havregryndskugler     Risotto med hakket okse og tomatsauce     Krydder frikadeller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Børnegløgg     Jule Gås     Citronfromage uden fløde     Banankage -uden fedt     Abrikos-Chokolade lagkage.     Cognackugler     Carpaccio III     Skinketoast     Gratinerede Rejer ”spansk / portugisisk inspireret"     Pastaret i fad     Engelsk-frugtkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     Den bedste Kylling i Karry!     Grønne asparges med bacon     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com