opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bulgarsk Gullasch

Bulgarsk Gullasch

Bulgarsk Gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.631
Visninger
789
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
700g Oksekød
½ dl Hvedemel
350g Perleløg eller et lille almen. løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
solsikkeolie
1 spsk paprika
1 dåse (140g) Tomatpuré
1 dåse (400g) hakkede tomater (jeg bruger 2, du kan sagtens nøjes med 1)

1½ dl Oksebouillon
1½ dl CremeFraiche
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
1. Skær kødet ud i ca. 3 cm store terninger.
Bland melet med salt og peber på et fad. vend kødstykkerne i melet. Pil og hak løgene. Udkern peberfrugterne og skær dem ud i firkanter af ca 1 cm store.

2. Opvarm 1spsk af olien i en stor wok eller pande. Svits løg og peberfrugterne til løgne er gyldne. Tag derefter løg og peberfrugter op og stil til side. Hæld 1 spsk olie på panden og brun kødet på alle sider ad flere gange.

3. tilsæt papirak og tiloversblevet mel hen over kødet og brun ca 1 min, sørg for det ikke brænder på i bunden. bland løg og peberfrugter i.

4. Tilsæt tomatpuré bouillon og hakkede tomater. Kog op og skru derefter ned for varmen . Lad retten simre 20 min ca. indtil kødet er mørt. kom cremfraiche i og rør godt rundt. Klar til servering

SERVERING
Serveres med ris til, følg vejlednigen på pakken
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bulgarsk Gullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bulgarsk Gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gullash original     Grillspyd     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     LCHF boller (cloud bread)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Bøf stroganoff med kartoffel-sellerimos (sund version)     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Suppekuren     pommes anna     Pirogger med oksekød     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Hindbær kaviar     Nem softice     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]