opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jarod's Pizza

Jarod's Pizza

Jarod's Pizza
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.089
Visninger
590
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
dej :

½-1 dl lunkent vand
1x1x1 cm gær
2 spsk. olivenolie
1 spske smør
½ tske. salt
½ tske. sukker
mel ( billigeste mel )

fyld :

sovs : 1 dåse hakked tomater
2 fede hvidløg
2 løg oregano

topfyld :
oksekød
bacon
peberfrugter
champignon
løg
pizza ost

fyldet kan varieres fra person til
person . brug fantasi :o)


SÅDAN GØR DU
dej: bland gær og vandet sammen . tilsæt sukker og salt . rør det godt sammen . derefter olie og smør . kom melet i . lidt af gangen . når massen hænger sammen . kom den ud på et bord . og ælt den til at dejen slipper fingerne .

sæt dejen til hævning med folie over . i ca ½- 1½ time . hvis hævning skal vare længertid 1½ - 3 timer sæt den i køleskab . tag den ud ½ time inden og slå den ned .

Rul den ud og læg den til at hvile på køkkenboret i 10 min .

tykkelsen til pizza skal ca være 4 mm . brug godt med mel når den rulles ud . så holder den bedre formen .

sovsen : svits de finthakked løg og hvidløg . hæld derefter de hakked tomater ned i . og rør roligt . lad sovsen simre til noget af væsken er forsvundet . krydder til med salt og origano ... sæt sovsen til afkøling

bagning : opvarm en ovn til 230 grader med en plade i ... ingen bagepapir på pladen . når den er varm . tag pladen ud ( pas nu på den er meget varm ) . læg dejen på pladen ( den overskydende mel der er ved dejen giver en dejlig smag i dejen . så derfor børst ikke dejen fri for mel . bekymre heller ikke om at den vil sidde fast . da smøret og olien . får den til at slippe let fra pladen når den er færdig :o) . kom sovsen på . men brug kun en lille del ... resten af sovsen kan fryses i ca 4-7 måneder og er glimrende til millionbøf og meget andet . fyldet kommes på først grøntsager . så det rå kød i små klumper . derefter ost og så bacon ..

ind i ovnen i ca 10 - 20 min . kik hvornår skorpen er blevet meget brun. så er dette også et tegn på at den skulle være klar ... når færdig drys med oregano . velbekomme . smagen skulle gerne være lige så god som pizzabagerens eller bedre!
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Jarod's Pizza fra Maduniverset.dk i kategorien Pizza opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jarod's Pizza, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Anderledes Kylling Parmesan     Grillet jomfruhummerhaler     Gulerodskage (Rå)     Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Brombær salat     Raclette med det hele     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Helstegt Oksestriploin     Blommetrifli     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kantarelmad     Mexicansk kyllingelasagne     hurtig mad som er fedtfattig     Hjemmelavet varmrøget laks     Rejeroulade med spinat.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]