opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Havretern med nougat

Havretern med nougat

Havretern med nougat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(378)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Havretern med nougat  Foto af : Maduniverset
73.293
Visninger
1.529
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 26.02.2020 Havretern med nougat var dagens opskrift den 26.02.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Dej

100 g smør
4½ dl havregryn
1 spsk hvedemel
1½ tsk bagepulver
1 dl sukker
2 tsk vanillesukker
2 spsk lys sirup

Pynt: 100g blød nougat

Glutenfri version:
Brug 1 spsk. kartoffelmel istedet for mel, tip fra vores bruger Jette.


SÅDAN GØR DU
Smelt fedtstoffet i en gryde . Du kan smelte det på komfuret eller i mikroovnen.
Gør du det i mikroovnen dæk skålen til og smelt på fuld efekt 1 min .Bland havregryn ,hvedemel , bagepulver , sukker , vanillesukker og sirup i en skål . Tilsæt fedtstoffet og rør rundt . Har du smeltet fedtstoffet i mikroovnen røre du de øvrige ingredienser direkte i skålen med fedtstoffet. Smør dejen ud i en smurt bradepande 20 x 30 cm . Bag på en rist nederst i en 200 grader varm ovn ca. 10 min . I varmluftsovn 175 grader ca. 15 min . Skær nougat i tynde skiver . Det gøres nemt med en ostehøvl . Læg skiverne i et tyndt lag på den varme kage , så nougaten smelter . Lav et dekorativt mønster med en gaffel . Skær kagen i tern . Lad gerne kagen stå ca. 20 min i køleskab , så nougaten kan nå at stivne , inden kagen serveres.
SERVERING
Tips: Bag gerne en dobbelt portion , for kagerne er fryseegenede . Holdbarhed ca. 3 mdr.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

fytte
01.10.2016, 16:13
Utrolig lækker,kom også en lille smule nougat i dejen, Anvendte mørk sirup ,havde ikke andet. Kan varmt anbefales, Er vild med dajm, men denne kage slår alt

Linda
16.02.2015, 19:13
Super lækre de bedste kager og jeg bruger altid rigeligt med nougat :-) og lidt ekstra smør så hænger de bedre sammen

toli
12.11.2008, 09:43
himmelsk,

Rosenvænget
07.11.2008, 16:08
super skønne!!!!!!!!!!

:)
08.02.2008, 09:02
Super duper! Den er simpelthen .. Ginial :=)
 
Denne gode opskrift på Havretern med nougat med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Havretern med nougat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Fondue     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Helstegt grillet oksefilet     Omelet m. skinke og ost     Lammeculotte i ovn.     Langtidsstegt oksemørbrad     Kanelsnegle kagemand     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]