opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brandy-ferskner med makronskum

Brandy-ferskner med makronskum

Brandy-ferskner med makronskum
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(159)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Brandy-ferskner med makronskum
19.401
Visninger
413
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
et glas Svansø ferskner i brandy
2 blade husblas
2 dl piskefløde
10-15 makroner
-- lidt olie til formene

4 marengsreder

brandybønner (chokolade)


SÅDAN GØR DU
husbladsen lægges i blød i koldt vand -- til den er blød
4 portionsforme smøres med lidt olie.
væsken fra glasset hældes op i en lille gryde (eller et kop i microovnen) og opvarmes så husblasen kan smeltes her i .
fersknerne særes i mindre stykker og kommes i formene
den lune væske med husblasen hældes over

stilles koldt til de er stivnede.

fløden piskes og der blandes knuste makroner i.
SERVERING
kom de 4 ferskentoppe på hver sin marengsrede- der pyntes med makronskum og brandybønner godt med et glas portvin og en kop kaffe til
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Brandy-ferskner med makronskum med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brandy-ferskner med makronskum, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Waldorfsalat II     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Omelet m. skinke og ost     Halloween menu     Hjemmelavet Pikant ost     Grillet krondyrfilet     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Bøf stroganoff med kartoffel-sellerimos (sund version)     Groft rugbrød     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Marengs spøgelser     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Andebryst i ovn til mange     Svampet banankage med nødder og chokolade     Mandel-macipan småkager     Mormors citronfromage     Serverede fingre til halloween     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]