opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grøntsagsgrovboller

Grøntsagsgrovboller

Grøntsagsgrovboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(63)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.375
Visninger
141
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g gær
2 dl vand
2 dl kvark
2 gulerødder
1 courgette/squash
1 tsk salt
1 dl hørfrø
2 dl grahamsmel
ca. 12 dl hvedemel


SÅDAN GØR DU
1. Lun vandet og bland gæren ud deri
2. Tilsæt kvark, fint revne gulerødder, 1 fint revet courgette, salt, hørfrø og grahamsmel
3. Til sidst æltes hvedemelet i, til dejen er lind
4. Lad dejen hæve ca. 1 time
5. Slå dejen ned, ælt den godt igennem og form den til 25 boller
6. Efterhæver 30 minutter
7. Pensles med sammenpisket æg
8. Bages i ovnen ved 175 grader i 15 minutter
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grøntsagsgrovboller fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grøntsagsgrovboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Shredded kylling til burritos og taco     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Blommetrifli     Myntelikør     Gulerodskage (Rå)     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Pirogger med oksekød     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Blommelikør     Ægte indianer-røv     Helstegt Oksestriploin     Porrer i fad med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Pasta Cabonara uden æg     Brombærsyltetøj med rom     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]