opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager

Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager

Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.963
Visninger
193
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Parfait:
½ l. piskefløde
5 æggeblommer
80 g. sukker
½ stang vanille, marven heraf
60 g. valnødder, hakkede
1 dl. ahornsirup
Nøddeflager:
75 g. hasselnødder, hakkede
75 g. smør
75 g. flormelis
1½ spsk. piskefløde
60 g. mel
Cremesauce:
3 dl. mælk
½ stang kanel
30 g. brun farin
2 æggeblommer
20 g. maizenamel
½ stang vanille



SÅDAN GØR DU
Parfait:
Pisk fløden til skum og sæt den til side (køligt). Ahornsirup varmes forsigtigt igennem med de hakkede valnødder og sukkeret. Tilsæt under piskning vanillen og æggeblommerne. Pisk over varme til massen bliver godt luftig. "Massen må ikke koge". Køl æggemassen ned og vend forsigtigt flødeskummet i. Desserten fryses i 8 cylindriske forme (kan laves af røret fra en køkkenrulle som beklædes med alufolie).
Nøddeflager:
Smelt smørret og opløs flormelis heri. Tilsæt de hakkede hasselnødder, mel og piskefløde. Massen bages i ovn ved 170 grader ca. 10 min.
Cremesauce:
Mælken koges op sammen med kanel og vanille. Æggeblommerne røres sammen med maizenamel og brun farin i en gryde. Den varme mælk hældes ved æggemassen og koges forsigtigt igennem, til den bliver jævn.


SERVERING
Anretning: Cremen fordeles på 4 tallerkener, drysses med lidt flormelis og sættes under grillen til cremen tager farve. På den lune creme anrettes først nøddeflager og derefter isen ovenpå.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Karbonader i fløde/porre sauce     Frigo     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grønne asparges med bacon     kyllingelår med rasp i friture     Gammeldags Pandekager     Bønner i bacon     Tun rand     Amerikansk bananbrød (sund version)     Kongens waldorfsalat     Burger så englene synger     Æblekage med kokos     Gode Råd - lette og luftige     Banankage uden æg     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Romkugler     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     Grønkålssalat med mandler og æbler     Kalkun ruller med fyld     Marcipan nougat snitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]