opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager

Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager

Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.685
Visninger
218
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Parfait:
½ l. piskefløde
5 æggeblommer
80 g. sukker
½ stang vanille, marven heraf
60 g. valnødder, hakkede
1 dl. ahornsirup
Nøddeflager:
75 g. hasselnødder, hakkede
75 g. smør
75 g. flormelis
1½ spsk. piskefløde
60 g. mel
Cremesauce:
3 dl. mælk
½ stang kanel
30 g. brun farin
2 æggeblommer
20 g. maizenamel
½ stang vanille



SÅDAN GØR DU
Parfait:
Pisk fløden til skum og sæt den til side (køligt). Ahornsirup varmes forsigtigt igennem med de hakkede valnødder og sukkeret. Tilsæt under piskning vanillen og æggeblommerne. Pisk over varme til massen bliver godt luftig. "Massen må ikke koge". Køl æggemassen ned og vend forsigtigt flødeskummet i. Desserten fryses i 8 cylindriske forme (kan laves af røret fra en køkkenrulle som beklædes med alufolie).
Nøddeflager:
Smelt smørret og opløs flormelis heri. Tilsæt de hakkede hasselnødder, mel og piskefløde. Massen bages i ovn ved 170 grader ca. 10 min.
Cremesauce:
Mælken koges op sammen med kanel og vanille. Æggeblommerne røres sammen med maizenamel og brun farin i en gryde. Den varme mælk hældes ved æggemassen og koges forsigtigt igennem, til den bliver jævn.


SERVERING
Anretning: Cremen fordeles på 4 tallerkener, drysses med lidt flormelis og sættes under grillen til cremen tager farve. På den lune creme anrettes først nøddeflager og derefter isen ovenpå.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: rødfiskefilet på grill     langtids hævet franskbrød     Grov tærte med løg, tomat og squash     Hjemmelavet varmrøget laks     Kylling på grill     Banankage uden æg     Panæng (Super lækker stærk thai curry)!!     Indonesisk fiskesuppe med rejer og fersken     Røde kartofler     Frisk myntete     Suppekuren     Sprøde pomfritter af daggamle kogte kartofler     Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fersken suppe (den er genial)     Hamburgerkoteletter med pasta.     Gammeldaws æbleflæsk.     Karrydressing     iransk kebab på pande     Fiskefrikadeller m. krebsehaler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]