opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rubinsteinerkage

Rubinsteinerkage

Rubinsteinerkage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(200)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.797
Visninger
545
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Makronbund:
75 g flormelis
125 g rå marcipan
2 æggehvider
1/4 tsk hjortetaksalt

Romfromage:
7,5 dl piskefløde
4 æg
150 g sukker
10 blade husblas
1 1/2 dl vand
1 dl rom

Vandbakkelsesdej:
25 gram smør
¾ dl vand
50 gram mel
2 æg
100 gram overtrækschokolade

Pynt:
75 gram mørk chokolade
lidt guldstøv
75 gram sukker til karamel
2,5 dl piskefløde
Små friske pebermynteblade



SÅDAN GØR DU
Marzipanen rives fint p[ dit rivjern. Bland hjortetaksalt og flormelis og sigt det ned i marzipanen. Æggehviderne piskes til en skummet konsistens og røres sammen med marzipanblandingen til makrondejen.

Hæld den i en springform til fransknbrød, som er dækket med bagepapir. Bunden bages nu i 25 min ved 200 grader (alm ovn, ikke varmeluft). Ovndøren står på klem de sidste 4 min. Lad bunden køle,

Romfromage:
Vand og sukker bringes i kog en i lille gryde, og koger ved høj varme i 2 min. Æggene piskes sammen i en skål mens sukkersirupen piskes i blanding, ganske forsigtigt. Giv det et vandbad, mens du pisker ganske let. Tag nu skålen af og pisk indholdet til bunden på skålen er kold.
Husblassen udblødes i koldgt vand og overhældes med et par dråber
spilkogende vand og omrøres til det smelter. Rør det nu i crememassen sammen med rom.
Fløden piskes til skum og vendes forsigtigt i crememassen.

Den kolde makronbund tages ud af springformen og læg bagepapir i formen og placer makronbunden her i, igen.Hældes i og formen stilles i køleskabet.

Vandbakkelsesdej:
Smøret bringes i kog sammen med vandet, hvorefter melet tilsættes under omrøring. Fortsæt til blandingen er blank og slipper skeen og gryden. Lad denne dej hvide lidt. Pisk æggene sammen og rør denne æggeblanding i lidt efter lidt under kraftig længere omrøring. Form kugler af dejen med en teske (med top :) og anbring disse kugler på en bageplade med bagepapir. Baggelserne bages nu i 20 min. ved 200 grader (Brug ikke varmeluft, men alm ovn) Vandbaggelserne skal køle af til sidst og glaseres med pyntet chokolade.

Pynt:

Chokoladen brækkes i stykker og anbringes i en skål. Smelt den over et vandbad ved lav varme. De fyldte vandbakkelser overtrækkes og drysses med guld.
Desserten tages ud af springformen og stilles på et større fad. Vandbaggelserne anbringes heromkring. Sukkeret smeltes til karamel på en pande og karamelmassen hældes på et bagepapir. Når den er kold, ruller du en kagerulle over for at knuse det.

Fløden piskes til skum og kagen dekoreres. Drys det med den knuste karamel og læg pebermynteblade på.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rubinsteinerkage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rubinsteinerkage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rubinsteinerkage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Fondue     Æbleskiver med æg     Gratinerede grønsagssnitter     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Kyllingegryde     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     Gulerødder stegt med løg & rosmarin     koldskål med kærnemælk og ymer     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     Valnøddeis     Bagt Æblemos:     Halve bagte kartofler     Brun sovs     Yoghurtboller     Roqueforttærte     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     Græsk farsbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]