opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanelgifler II

Kanelgifler II

Kanelgifler II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.559
Visninger
113
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Dej: 35 g gær, 1-3/4 dl lunkent vand, 35 g sukker, 1 tsk salt, 1 tsk kardemomme, 1 æg, 35 g smør, 425 g mel.
Remonce: 150 g smør, 150 g sukker, 35 g kanel.
Creme: 2 æggeblommer, 2 spsk sukker, korn af 1 stang vanilie, 3-1/2 dl mælk, 1-1/2 spsk maizena.


SÅDAN GØR DU
Creme: Rør maizena ud i lidt kold mælk. Kom resten af mælken, æggeblommer, sukker og vanilie i en kasserolle og varm op under middel varme. Tilsæt vanilie og kog cremen igennem igennem i et par minutter. Afkøl cremen inden brug.
Remonce: Smør, sukker og kanel røres til en jævn blød masse.
Dej: smuldr gæren i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til en smidig dej. Stil dejen et lunt sted 15-20 minutter.
Rul dejen ud til en firkant på ca. 50x20 cm og ca. 0,3 cm tyk.
Fordel først remonce over dejen og dernæst creme. Rul dejen løst sammen på den lange led, og tryk den derefter let flad.
Skær med en skarp kniv skiver på 3-4 cm og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad giflerne efterhæve i 45-50 minutter.
Pensl med æg og bag i 8-9 minutter ved 235 grader.
SERVERING
Serveres lune.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kanelgifler II fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanelgifler II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pizza bagt på bagesten     Fersken suppe (den er genial)     Mors gulerodssalat med rosiner     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Mormors citronfromage     Raclette med det hele     Snyde-Mini pølsehorn til madpakken     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Grov go'e boller     Spagetti carbonara     Mornay sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Fondue     kagecreme - yderst bagefast     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]