opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Æble-Marcipanhorn

Æble-Marcipanhorn

Æble-Marcipanhorn
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(171)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.909
Visninger
373
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 25
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g gær
75 g sukker
1½ tsk kanel eller ½ tsk kardemomme
2 spsk olie
850 g mel
3 dl skummetmælk
2 dl vand
250 g marcipan
2-3 æbler

1 æg til pensling




SÅDAN GØR DU
gæren smuldres i en skål, hæld sukker, kanel/kardemomme over. Lad det stå til gæren bliver flydende (2-3 minutter)og rør det godt sammen. Herefter tilsættes olie, mel, mælk og vand.
Det røres sammen med håndmixer.
(Hvis man har målt nøjagtig af, får man en lækker dej, som ikke hænger fast i fingrene når man skal forme hornene)
Dejen hæver 30 minutter.
Mens dejen hæver skæres æbler i tern eller både, og marcipanen i 25 skiver.
Rul dejen ud til en lang "pølse" og skær den op i 25 stykker. Herefter rulles hvert stykke ud og der lægges en skive marcipan og et stykke æble på hver. Rul sammen til et horn.
Hæver yderligere 15 minutter. Pensles med et sammenpisket æg inden de bages i en forvarmet ovn på 240 grader.
Hornene bages ca. 12 minutter eller til de har en tilpas kulør.
Hornene er fryseegnede og skal da blot lunes så de har en sprød overflade inden servering.


 
BRUGERNES KOMMENTAR

Aette
28.12.2008, 09:54
Jeg vil nu ikke kalde den helt forfærdelig, men jeg giver ret i at dejen er for tung - skær lidt ned på melet. Ang fyldet, så er det helt fint - synes jeg, men jeg kom nok også lidt mere marcipan i - men man kan jo gøre som man vil. Det jeg synes var et molbo arbejde, var at rulle hver enkelt stykke ud - hvorfor ikke dele dejen i 3 dele og lave en cirkel og skær den igennem til 8 stykker. Brødet er bedst varmt.

Lykke Skov Kristensen
27.10.2008, 12:48
Helt forfærdelig opskrift. Kan ikke anbefales. Dejen er alt for tung og hornene er nærmest allerede tørre inden bagningen. Fyldet er også kedeligt. Kan måske blive nogenlunde gode, hvis man halverer melet og laver en ordentlig remonce-fyld


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Æble-Marcipanhorn opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Æble-Marcipanhorn fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Æble-Marcipanhorn, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Salmiak - Lakrids Pastiller     Helstegt grillet oksefilet     Den bedste Kylling i Karry!     Gulerodskage (Rå)     Estragonsovs     Helstegt Oksestriploin     Børnenes kokoskugler     Blødende chokoladekage     Dressing til tunmousse     Mælkebøttemarmelade     Paprika dip     Frisk pasta med laks og flødesovs     Laksetærte med spinat og ricotta ost     Tranebærsauce     Forloren hare m ribs-flødesovs     Rødvinssauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gryderet m. oksekød     Nemme pølsehorn     Marinade til kyllingfilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]