(Opskrift fortsætter under reklamen)

Chokoladekage, bagt med blommer og trøffelfyld.

Chokoladekage, bagt med blommer og trøffelfyld.
Linda

TID
½ time (min)
Opskrift glæde: (88 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Chokoladekage, bagt med blommer og trøffelfyld. har været besøgt 9303 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)


Ingredienser


Blommefyld af:

Trøffelfyld af:

Chokolade grunddej af:


Fremgangsmåde


1: Blommefyld - Skær blommekødet i små tern og kom dem i en gryde under låg sammen med lidt sukker og hel kanel. Damp dem møre, fjern låg og kanelstangen og kog blommekødet til en tæt kompot.

2: Trøffelfyld - Hak chokoladen til trøffelfyldet fint. Pisk fløde og maizena sammen og kog med honning, til fløden legere let - som en konditorcreme. Hæld den direkte over chokoladen under omrøring og pisk det igennem. Rør lidt af blommekompotten i. Sæt det i små toppe a` ca. 15 gram på bagepapir, og frys toppene.

3: Chokoladegrunddej - Smelt chokoladen til grunddejen til den bliver 50-55 grader varm. Tilsæt smørret og rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne meget luftige og pisk sukkeret i. Rør lidt af æggehvidemassen i chokolademassen sammen med melet og vend resten af æggehviderne i.

4: Kom 2 cm grunddej i små timbaleforme af aluminium eller porcelæn. Kom den frosne trøffel, og lidt blommekompot i. Dæk med grunddej. Totalvægten skal være ca. 90 gram. Frys igen. Bag direkte fra fryseren (hvor de kan holde sig i min. 1 måned) 1 time før de skal spises, i 6-8 minutter, ved 210 grader. Køl af ved stuetemperatur. Fyldet vil være tungtflydende ved serveringen.




Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser
Fremgangsmåde

Blommefyld af:

Trøffelfyld af:

Chokolade grunddej af:




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

1: Blommefyld - Skær blommekødet i små tern og kom dem i en gryde under låg sammen med lidt sukker og hel kanel. Damp dem møre, fjern låg og kanelstangen og kog blommekødet til en tæt kompot.

2: Trøffelfyld - Hak chokoladen til trøffelfyldet fint. Pisk fløde og maizena sammen og kog med honning, til fløden legere let - som en konditorcreme. Hæld den direkte over chokoladen under omrøring og pisk det igennem. Rør lidt af blommekompotten i. Sæt det i små toppe a` ca. 15 gram på bagepapir, og frys toppene.

3: Chokoladegrunddej - Smelt chokoladen til grunddejen til den bliver 50-55 grader varm. Tilsæt smørret og rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne meget luftige og pisk sukkeret i. Rør lidt af æggehvidemassen i chokolademassen sammen med melet og vend resten af æggehviderne i.

4: Kom 2 cm grunddej i små timbaleforme af aluminium eller porcelæn. Kom den frosne trøffel, og lidt blommekompot i. Dæk med grunddej. Totalvægten skal være ca. 90 gram. Frys igen. Bag direkte fra fryseren (hvor de kan holde sig i min. 1 måned) 1 time før de skal spises, i 6-8 minutter, ved 210 grader. Køl af ved stuetemperatur. Fyldet vil være tungtflydende ved serveringen.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt