opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grydestegte Hjerter

Grydestegte Hjerter

Grydestegte Hjerter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(351)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grydestegte Hjerter
53.332
Visninger
741
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4 svinehjerter
12 svesker
½ l. hønse/grønsags-bouillon
1-2 gulerødder
1 porre
et lille stykke seleri
2 laurbærblade
1 dl. fløde (evt 9%)
lidt jævning (mel vand eller fløde vand)
½ tsk. paprika
salt
peber
lidt madolie eller marg. til at brune hjerterne i )


SÅDAN GØR DU
skyl og rens hjerterne grundigt -- tør dem --evt med lidt køkkenrulle.
drys lidt salt og peber i hver hjerte og kom 3 svesker i hver hjerte -- der lukkes med kødnåle (eller syes).
rens grønsager og skær dem i skiver-

brun hjerterne i en gryde med fedtstof.
når hjerterne er brunede kommes grønsagerne i .
grønsagerne svitses et par. min.
tilsæt ½ l. bouillon og laurbærblade. kom paprika i. når det hele koger skues ned på lav varme.. småkoger med låg ca. 1 time .. til de er møre.. hjerterne vendes af og til.

når hjerterne er møre tages i op og holdes varme.
tag laurbærbladene op --si evt. sovsen - hvis man ikke
ønsker grønsagerne med i sovsen -- tilsæt fløde
kom evt. lidt madkulør i.
sovsen jævnes evt med meljævning eller sovsejævner.smag sovsen til evt med salt og peber (pas på med salt når der bruges bouillon).
lad sovsen koge igennem,
skær hjerterne i skiver -og server ved siden af eller i sovsen.
SERVERING
serveres evt med kartoffelmos og grønsager. det er en stor portion sovs -- der går tit mere sovs til--når man spiser kartoffelmos.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grydestegte Hjerter med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grydestegte Hjerter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     kagecreme - yderst bagefast     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Champignon-broccolitærte med skinke     Fondue     Tærte med citroncreme og marengs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Fastelavnsboller med flødeskum     Mormors citronfromage     Mokka-chokoladefromage     drømmekage i bradepande     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]