opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frugtkage med whiskey

Frugtkage med whiskey

Frugtkage med whiskey
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.810
Visninger
97
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
90 g hele cocktailbær
100 g svesker u/ sten
100 g kandiseret papaja eller anden tørret frugt
150 g rosiner
I alt ca. 450 g tørret frugt
125 g frosne hindbær eller solbær
120 g mørk farin
2 dl kold te (ikke parfumeret, f.eks. Ceylon)
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 spsk. whisky
sandkageform 1 1/2 l


SÅDAN GØR DU
Skær sveskerne ud i mindre stykker, men lad de andre frugter være hele. Bland dem i en stor skål med farin, frosne bær og te. Dæk det til og lad det trække mindst 5 timer (du kan også bruge varm te og lade det trække 2 timer). Rør af og til. Væden skal være næsten opsuget i frugten. Bland mel og bagepulver og sigt det i. Rør det sammen med æggene til en lind dej. Kom bagepapir i en form og fyld dejen i. Bag den på nederste rille i en 175 grader varm ovn ca. 1 time. En nål skal komme tør op, hvis du stikker i kagen. Prik maser af huller i den og dryp whisky over. Pak papiret op om og lad den blive helt kold i formen, bedst til næste dag. Kagen kan føle lidt fugtig lige når du skærer af den, det skal den være.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Frugtkage med whiskey fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frugtkage med whiskey, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Sød spidskålsalat med mormordressing     Estragonsovs     Norske boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet varmrøget laks     Pirogger med oksekød     Kaffelikør     Tunmousse      Grillet laks med bøgesmuld     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodsboller med hvedeklid      Formbrød     Scorekartofler     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Avocado med rejer og dressing     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]