Annoncering | Mobil/tablet version | 283 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejepaella

Rejepaella

Rejepaella
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.893
Visninger
135
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
Pil løget og hak det. Rens forårsløgene og skær dem ud. Svits løg sammen med forårsløg og gurkemeje. Tilsæt ris og vand og lad det koge op. Skyl imens selleri, peberfrugt og tomater og skær det ud. Tilsæt rejer, selleri, peberfrugt, tomater og citronsaft og kog retten færdig.

Du skal bruge
1 løg
5 forårsløg
1 ½ teske olie
½ teske gurkemeje
4 deciliter løse ris
6 deciliter vand
2 stænger bladselleri
2 røde peberfrugter
3 tomater
300 gram rejer, optøede
75 gram ærter, eventuelt frosne
saften af en halv citron
1 teske salt
friskkværnet peber



SÅDAN GØR DU
1. Skær løget i halve på langs, fjern skrællen og hak det fint. Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
2. Varm olien i en gryde ved høj varme.
2. Svits løg, forårsløg og gurkemeje i olie i 1 minut.
3. Kom ris og vand i gryden, og rør rundt i blandingen.
4. Kog risene efter anvisning på pakken.
5. Skyl bladselleri, peberfrugt og tomat.
6. Skær bladselleri i tynde skiver og peberfrugter og tomater i tern.
7. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i gryden i 12 minutter.
8. Tilsæt optøede rejer, ærter, fintsnittede bladselleri, rød peberfrugt, tomater og citronsaft.
9. Rør i paellablandingen, varm den igennem, og smag til med salt og friskkværnet peber.
10. Servér den varm.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rejepaella opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rejepaella fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejepaella, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]