opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Krabbefrikadeller med gulerodssaute, remoulade og kartoffelb

Krabbefrikadeller med gulerodssaute, remoulade og kartoffelb

Krabbefrikadeller med gulerodssaute, remoulade og kartoffelb
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(86)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.953
Visninger
138
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Tænd ovnen. Rens kartoflerne og skær dem i både. Gør grønsagerne klar. Bland farsen og steg dellerne. Damp grønsagerne først og steg dem på panden bagefter. Rør remouladen til sidst.

Du skal bruge

Fars
3 forårsløg
½ spiseske citronsaft
1 dåse krabbekød
½ kilo fin færdigblandet fiskefars
2 teskeer salt
Peber
Smør til stegning

Gulerodssaute
4 gulerødder
1 stor broccoli
1 teske olie
Salt

Kartoffelbåde
4 bagekartofler
1 spiseske olivenolie
2 fed hvidløg
2 teske timian
Groft salt

Remoulade
4 spiseskeer syrnet fløde 9%
4 spiseskeer fin pickles
1 teske citronsaft



SÅDAN GØR DU
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Lav kartoffelbådene. Skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoflerne i et fad på bagepapir.
3. Pensl kartoflerne med olivenolien. Pil skallen af hvidløgene og pres dem ud over kartoflerne. Drys med timian.
4. Sæt kartoflerne i ovnen på den miderste rille i 20 minutter, til de er møre.
5. Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
6. Skyl broccolien og bræk dem i små buketter.
7. Lav krabbefrikadellerne. Skyl forårsløgene og hak dem fint.
8. Halver citronen og pres saften ud.
9. Åbn dåsen med krabbekød og hæld vandet fra.
10. Rør forårsløgene sammen med fiskefars, krabbekød, salt, peber og citronsaft.
11. Form klatter af farsen med en spiseske, og steg dellerne i smør, til de er gyldne. Hold dem eventuelt varme i ovnen.
12. Damp gulerødder og broccoli i lidt vand i cirka 5 minutter. Stik med en gaffel for at mærke, om de er møre.
13. Hæld gulerødder og broccoli over på en pande og steg dem let i smør og salt.
14. Lav remouladen til sidst ved at røre syrnet fløde med fin pickles og citronsaft sammen.
15. Server krabbefrikadellerne med kartoffelbåde, gulerodssaute og remoulade.
SERVERING
Tip : Du kan også bruge basilikum, oregano, paprika eller det krydderi du bedst kan lide på kartoflerne.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Krabbefrikadeller med gulerodssaute, remoulade og kartoffelb opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Krabbefrikadeller med gulerodssaute, remoulade og kartoffelb fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Krabbefrikadeller med gulerodssaute, remoulade og kartoffelb, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     God gammeldags pasta med kødsovs     Mexicansk kyllingelasagne     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Karbonader i fløde/porre sauce     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Pirogger med oksekød     Rejecocktail     Helstegt Oksestriploin     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Ovnsstegt laks i folie     børnehavens yndlings chokoladekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]