opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boller bagt som snegle

Boller bagt som snegle

Boller bagt som snegle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(78)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.376
Visninger
144
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 dl mælk
25 g gær
1 æg
2 spsk sukker
1½ tsk salt
ca. 450 g hvedemel
125 g smør

Arbejdstid: 45 min.
Hævetid : 1½ time.
Bagetid : 20 min .


SÅDAN GØR DU
Opløs gæren i lun mælk . Pisk ægget sammen og tag halvdelen fra til pensling .Rør resten af ægget , sukker og salt i væsken . Hak det kolde smør sammen med melet og rør det i væsken . Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket ca. 1 time.
Ælt dejen igennem og rul den ud til en plade, ca. 20 x 60 cm. Smør det ønskede fyld på dejen og rul den sammen som en roulade . Skær den i 12 tykke skiver og læg dem i en smurt muffinform med 12 huller - eller i 12 papirsforme.
Lad dem hæve tildækket 30 - 45 min . Pensl med resten af det sammenpisket æg , drys evt. med perlesukker og bag bollerne ved 200 grader i 18 - 20 min . Lad dem afkøle på en rist . Tips : Del evt. dejen i 2 og tilbered 2 slags fyld.
Forslag til "salt fyld"
(Hver af opskrifterne er til 6 boller =det halve af dejportionen)
150 g flødeost rørt med 1 bdt fintsnittet purløg , salt og peber .
125 g skinkestrimler rørt med 125 g revet ost , 1 spsk dijonsennep og 1 spsk fintrevet peberrod.
100 g smuldret feta rørt med 100 g flødeost , 1 æg , friskhakkede krydderurter, salt og peber.
150 g ricottaost rørt med 75 g hakkede , afdryppede soltørrede tomater i olie , friskhakket basilikum , salt og peber.
1 lille glas oliventapanade.
Forslag til "sødt fyld"
(Hver af opskrifterne er til 6 boller =det halve af dejportionen)
2 revne æbler rørt med 3 spsk sukker og 1 tsk stødt kanel.
150 g revet marcipan rørt med 3 spsk sukker , 1 spsk mel og en æggeblomme .
75 g blødt smør rørt med 75 g farin , 3 spsk appelsinsaft og 75 g hakkede valnødder .
50 g blå birkes rørt med 75 g sukker , 75 g rosiner , 1 tsk vaniljesukker og 3 spsk fløde .
½ glas marmelade .
SERVERING
Tips: server de søde boller til kaffe og te , og de salte til snack, natmad . Fryse- egnet.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Boller bagt som snegle opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Boller bagt som snegle fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boller bagt som snegle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Salmiak - Lakrids Pastiller     Den bedste Kylling i Karry!     Børnenes kokoskugler     Blødende chokoladekage     Mælkebøttemarmelade     Estragonsovs     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Paprika dip     Rødvinssauce     Tranebærsauce     Gryderet m. oksekød     Omelet m. skinke og ost     Ris med tun     Rejesuppe med fersken.     Blommetrifli     Verdens bedste brød     kyllingelår med rasp i friture     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]