opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valnøddefyldte porrer på kantarelbund

Valnøddefyldte porrer på kantarelbund

Valnøddefyldte porrer på kantarelbund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(38)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Valnøddefyldte porrer på kantarelbund  Foto af : 5
5.973
Visninger
179
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4 tykke porrer
75 g valnødder
3 spsk kapers (eller Ramsløg frøkapsler syltet)
4 spsk rasp
2 æggeblommer
4-5 spsk piskefløde

Sauce:
3 spsk olivenolie/god raps olie
300 g kantareller (evt. Karl Johan eller champignon)
2 dl halvtør hvidvin
50 g smør
løvstikke eller anden krydderurt
store kapers med stilk


SÅDAN GØR DU
Porrerne skæres halvt igennem i hele deres længde. Kun det groveste af den grønne top fjernes. Porrerne lægges i kogende vand og koges 4-5 min. De to-tre inderste lag tages forsigtigt ud af porrerne og gemmes.
Valnødder og kapers hakkes og blandes med rasp. Æggeblommer og fløde røres i. Blandingen skal være som tyk fars. Der tilsættes lidt salt og peber.

Porrestykkerne skæres i længder på ca. 10 cm, og nøddefarsen fordeles i stykkerne. Porrerne lukkes lidt sammen om farsen, og de sættes i et lavt ovenfast fad med lidt vand i bunden. Der lægges folie over fadet, og porrerne sættes i en 200 grader varm ovn 35-40 min. De sidste 5-10 min. fjernes folien.

Til saucen hakkes ca. halvdelen af det udtagne fra porrerne fint. Det svitses i olien et par min. Hvis svampene er store, skæres de igennem. De svitses med et par min. Vinen hældes i gryden og koges lidt med.

Der smages til med salt og peber. Lige inden serveringen tilsættes smørret, og det smeltes. Saucen fordeles på fire tallerkener, porrerne sættes på i et stjernemønster, og der pyntes med lidt frisk krydderurt og store kapers med stilk.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

PernilleD
10.02.2013, 22:39
Virkelig velsmagende valnøddefars. Og nem at lave. Porrene var lidt besværlige, og man kunne sagtens have brugt fyldet i rå både af peberfrugt eller fennikel. De skulle nok nå at blive møre i ovnen uden forbehandling. Kantarelsaucen blev for syrlig – måske var jeg for gavmild med hvidvinen.
 
Denne gode opskrift på Valnøddefyldte porrer på kantarelbund med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valnøddefyldte porrer på kantarelbund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Madbrød med rosmarin     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet varmrøget laks     Grillet jomfruhummerhaler     Raclette med det hele     Kød bagt i saltdej direkte på gløderne     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Svampet kanelkage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     indbagte pølser     Kogning af majs     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]