opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valnøddefyldte porrer på kantarelbund

Valnøddefyldte porrer på kantarelbund

Valnøddefyldte porrer på kantarelbund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(37)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Valnøddefyldte porrer på kantarelbund  Foto af : 5
5.555
Visninger
177
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 tykke porrer
75 g valnødder
3 spsk kapers (eller Ramsløg frøkapsler syltet)
4 spsk rasp
2 æggeblommer
4-5 spsk piskefløde

Sauce:
3 spsk olivenolie/god raps olie
300 g kantareller (evt. Karl Johan eller champignon)
2 dl halvtør hvidvin
50 g smør
løvstikke eller anden krydderurt
store kapers med stilk


SÅDAN GØR DU
Porrerne skæres halvt igennem i hele deres længde. Kun det groveste af den grønne top fjernes. Porrerne lægges i kogende vand og koges 4-5 min. De to-tre inderste lag tages forsigtigt ud af porrerne og gemmes.
Valnødder og kapers hakkes og blandes med rasp. Æggeblommer og fløde røres i. Blandingen skal være som tyk fars. Der tilsættes lidt salt og peber.

Porrestykkerne skæres i længder på ca. 10 cm, og nøddefarsen fordeles i stykkerne. Porrerne lukkes lidt sammen om farsen, og de sættes i et lavt ovenfast fad med lidt vand i bunden. Der lægges folie over fadet, og porrerne sættes i en 200 grader varm ovn 35-40 min. De sidste 5-10 min. fjernes folien.

Til saucen hakkes ca. halvdelen af det udtagne fra porrerne fint. Det svitses i olien et par min. Hvis svampene er store, skæres de igennem. De svitses med et par min. Vinen hældes i gryden og koges lidt med.

Der smages til med salt og peber. Lige inden serveringen tilsættes smørret, og det smeltes. Saucen fordeles på fire tallerkener, porrerne sættes på i et stjernemønster, og der pyntes med lidt frisk krydderurt og store kapers med stilk.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

PernilleD
10.02.2013, 22:39
Virkelig velsmagende valnøddefars. Og nem at lave. Porrene var lidt besværlige, og man kunne sagtens have brugt fyldet i rå både af peberfrugt eller fennikel. De skulle nok nå at blive møre i ovnen uden forbehandling. Kantarelsaucen blev for syrlig – måske var jeg for gavmild med hvidvinen.
 
Denne gode opskrift på Valnøddefyldte porrer på kantarelbund med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valnøddefyldte porrer på kantarelbund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet marcipan - kun 2 ingredienser     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Ovnstegt røget medister     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Mandarin kage     Fars i fad med hvidkål     Indbagte rejer     Spaghetti med kødsovs     Hjemmelavet nutella      Stegt flæsk m. persillesovs     Børnenes kokoskugler     Røræg i ovn     Raclette med det hele     jordbærfromage     super hot cilli con carne     Hel kylling på grill m. brun sauce.     Fersken suppe (den er genial)     Hakket Oksekød med Hvidkål     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Knasende chokolade cornflakes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]