opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum

Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum

Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.631
Visninger
342
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g torskefilet med skind
2 dl hvidvin
1 stk skalotteløg
2 stk squash
2 stk tomater
olie
salt og peber
2 dl fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning)
1 dl fløde
0,5 bundt basilikum


SÅDAN GØR DU
Torsk:
Krydre torskefileterne med salt og lidt peber (eller andre krydreruter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning.

Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.

I en stor (sauté) pande, lægges en tallerken, med bunden opad.

Skær fileten i portionsstykker og placer dem oven på tallerkenen.

Hæld hvidvin i bunden, læg låg på gryden og damp portionsstykkerne i ca. 5 min. indtil kødet er mælkehvidt.

Lige inden servering fjernes skindet og der krydres med lidt salt.

Sauce:

Tag torsken op af gryden og lad den hvile indpakket.

Tilsæt fiskefond og fløde og lad det reducere til det halve.

Smag til med salt og peber.

Bund:

Skær squash og et lille løg i fine tern.

Fjern kernerne fra tomaterne og skær kødet i strimler.

Det hele svitses i lidt olie i ca. 2 min.

Tilsæt til sidst friske basilikumblade og smag til med salt og peber.

Serveres med nye kartofler.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Forloren hare m ribs-flødesovs     Svampet kanelkage     Blommetrifli     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grønkålssalat med mandler og æbler     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Absolut bedste BBQ marinade     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Tunmousse      Blommelikør     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]