Annoncering | Mobil/tablet version | 244 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Baclaver

Baclaver

Baclaver
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.986
Visninger
86
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
2 butterdejsplade i hel gastrononom, 400 g. smør, 400 g. valnødder, 400 g. brun farin, 2 til 3 spsk. kardemomme (kan erstattes med rosin eller dadler), 1 æg, 1 dl. vand, 1 dl. sirup, 3 spsk. pistacienødder.


SÅDAN GØR DU
Butterdejspladerne tages ud af fryseren og lægges til optøning på en rist. Til bund bruges en optøet butterdejsplade, som prikkes godt, og bages i ca. 10 minutter.

Fyldet røres sammen af smør, brun farin og valnødder, der tilsættes kardemomme (eller rosin/dadler) fyldet skal røres lind. Fyldet smøres i et jævnt lag på den afkølede butterdejsplade, og der lægges en ny ubagt butterdejsplade over.

Den sammenlagte kage deles nu diagonalt med ca. 3 cm. mellemrum - brug evt. et pizzahjul, men husk at skære helt igennem. Der skæres igen diagonalt på den anden led så kagen deles i små firkanter.

Kagen stryges med æggestrygelse og bages i 30 til 40 minutter ved 200 grader. Den færdigbagte Baclaver stryges med varm sirup og drysses med hakkede pistacienødder.

Kagen serveres i de små forskårende stykker, lunt eller kold, evt med lidt flødeskum eller cremefraiche.

SERVERING
Baclaver er en persisk kage der består af butterdej med sirup og hakkede pistacienødder på toppen. Fyldet er hakkede valnødder med kardemomme og sukker.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Baclaver opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Baclaver fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Baclaver, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Kogning af majs     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]