opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidshævet brød med havregryn

Langtidshævet brød med havregryn

Langtidshævet brød med havregryn
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(127)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
30.902
Visninger
469
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 spsk. sirup (kan undlades)
1 spsk. salt
2 dl. havregryn (eller hvedeklid)
50 gram smør
5 dl. koldt vand
10 gram gær
1 æg
ca. 1 kg. hvedemel



SÅDAN GØR DU
Gæren smuldres i dejfadet.

Smørret smeltes, afkøles og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage).

Dejen æltes, til den er blank og smidig og slipper bord og hænder, den må gerne være ret fast. Dejen lægges i fadet, dækkes med et fugtigt klæde og stilles køligt til næste dag.

Nu formes dejen til et stort eller to mindre brød, der sættes på bagepapir eller en smurt bageplade, dækket med et fugtigt klæde og efterhæver 1 ½ time.

Brødene snittes med et barberblad eller en meget skarp kniv.

Brødene pensles med vand eller æg, der er pisket sammen med vand, og sættes i ovnen ved 250 grader.

Temperaturen dæmpes straks til 190 grader og brødet bages ca. 45 minutter eller til det er gennembagt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Iben Fuglsang Svendsen
18.07.2006, 15:17
Nem og godt brød.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Langtidshævet brød med havregryn opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Langtidshævet brød med havregryn fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidshævet brød med havregryn, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Halve æbler med gelé.     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Grov go'e boller     Mormors Stegte sild i eddike     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Svampet kanelkage     Gammeldaws æbleflæsk.     Knasende chokolade cornflakes     Tunmousse      Andebryst i ovn til mange     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Konfekt med Bailey     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]