Annoncering | Mobil/tablet version | 257 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.418 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › 3-dages-gryde

3-dages-gryde

3-dages-gryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.311
Visninger
172
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
Kogt kalvekød med grøntsager (1. dag):
1 stykke kalvebov (uden ben, godt 1 kg)
1 1/2 liter vand
1 spsk groft salt
5-6 hele peberkorn
2 laurbærblade
4 porrer
3-4 gulerødder
1 selleri
1 persillerod
persille

Blandet grønsagsret (2. dag):
1 dåse flåede tomater
1 pakke cocktailpølser
125 g champignon (gerne mere)
2 spsk smør og olie
1-2 peberfrugter

Husets linseret (3. dag):
250 g grønne linser
2 porrer
evt. 1-2 dl bouillon eller rødvin
1 kvist timian
1-2 fed hvidløg
8-10 sorte oliven
1 spsk kapers




SÅDAN GØR DU
Kogt kalvekød med grøntsager (1. dag):
Kom kalvekødet i en gryde og hæld vand på. Bring i kog og skum fri for urenheder. Tilsæt salt og peber samt laurbærblade. Lad det småkoge under låg i 1 time.
Gør imens grøntsagerne i stand og skær dem i apssende stykker, gulerødder og selleri i stave, porrer i skiver og persillerod i små terninger. Kom grøntsagerne i, og lad det koge endnu en 1/2 times tid. Smag til. Skær kødet i pæne skiver og kom det tilbage i suppen.
Serveres i et dybt fad med persilledrys på. Sennep og groft brød serveres til.
Tip: Hvis der er grøntsager til overs, tages de op af suppen og opbevares i køleskab for sig selv.

Blandet grønsagsret (2. dag):
En pæn del af kødet vil sikkert være spist, men måske vil der være lidt grøntsager igen. Skær dem i meget små stykker. Tilsæt yderligere ingredienser til 2. dag. Skær evt. rester af kogt kalvekød i meget små terninger og kom dem i suppen sammen med resten af grøntsagerne. Hæld de flåede tomater i med væde og tilsæt cocktailpølser og fintsnittet peberfrugt. Rist skivede champignoner for sig i en lille gryde, kom dem i retten. Varm igennem og smag til.
Pasta og løstkogte ris kan serveres til.

Husets linseret (3. dag):
Suppen er efterhånden kogt så meget ind, at den dybe tallerken er skiftet ud med en flad. For at give mere fylde til retten, bliver der på 3. dagen bl.a. tilsat linser. I stedet for linser, kan der tilsættes en dåse hvide bønner.
Kom linserne i retten sammen med de fintsnittede porrer. Hæld væden ved sammen med timiankvisten og det pillede, flækkede hvidløgsfed. Lad retten snurre ved svag varme, til linserne er møre, ca. 40 min. Rør jævnligt, så retten ikke brænder på. Smag til og bland oliven og kapers i. Godt landbrød serveres til.


 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
jeanette wagner
25.06.2006, 08:54
God opskrift fra uge bladet


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler 3-dages-gryde opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på 3-dages-gryde fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet 3-dages-gryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Grillet lakseside     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Grønne asparges med bacon     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Mørbradgryde m. ris     Nachos m/kylling     Grov go'e boller     Krydder frikadeller     Hakket Oksekød med Hvidkål     Pastaret i fad     Limefromage med fløde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com