opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Catalonske tærter med pimento

Catalonske tærter med pimento

Catalonske tærter med pimento
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(68)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.922
Visninger
92
Print
Kategori
til personer
til 12
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Dej:
- 225 g hvedemel
- 1 nip salt
- 100 g koldt smør, i små tern
- koldt vand

Fyld:
- 1 stor rød peberfrugt el. en rød pimento fra glas
- 100 g blød chorizopølse, i små tern
- 1 nip sød røget paprika
- 2-3 spsk. tomatpuré
- 2½ dl psikefløde
- ½ tsk safran
- 2 æggeblommer


SÅDAN GØR DU
Smør 12 muffinforme på 7½ cm med smør. Sigt mel & salt ned i en foodprocessor, tilsæt smøret & blend, til det ligner groft rasp. Hæld det over i en stor skål, og tilsæt en smule koldt vand, & saml dejen til en kugle. Læg den på et meldrysset bord, og skær den i to. Rul en dejklump ud, og skær den i 6 cirkler på 9 cm i diameter. Rul hver cirkel ud til 12 cm i diameter, og beklæd formene med dem. Gentag med resten af dejen. Bklæd formene med bagepapir, fyld dem med keramiske bønner, og stil dem på køl i 30 min. Forvarm i mellemtiden ovnen til 200°.
Grill eller rist perberfugten, til skindet er sort & frugtkødet blødt, mens dejen er på køl. Lad den køle lidt af, pil skindet af & kasser stilk & kerner. Skær den i tynde strimler. (Anvender man pimento fra glas, skal den blot skæres i strimler.)
Opvarm en teflonpande & setg chorizoen, til den begyner at brune, tilskaæt paprika & krydr med salt & peber. Rør rundt endnu 1 min, og tag så panden af varmen.
Tag muffinformene ud af køleskabet & forbag dem i 1o min. Fjern forsigtigt bagepapir & keramiske bønner.
Smør lidt tomatpuré i bunden af hver form, & fordel den røde peber og chorizoen. Kom fløde & safran i en lille gryde, og varm det op, så det akkurat småsmimrer. Rør æggeblemmerne sammen i en skål, & hæld den varme fløde i under kraftigt paskning. Hæld cremen ud over tærterne, & bag dem i 10-15 min, eller til de er netop stivnede i overfladen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Catalonske tærter med pimento fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Catalonske tærter med pimento, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: indbagte pølser     Fersken suppe (den er genial)     Luxsus kalkungryde     Pølsetærte     Omelet m. skinke og ost     Lækkert franskbrød med æg og skinke     Frisk myntete     Den Nemmeste Gourmet Spaghetti Bolognese Nogensinde     Kogning af majs     Marineret svinefilet med grøntsager og ris     Hjemmelavet varmrøget laks     Mormors Stegte sild i eddike     Varm ostemad     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Den bedste ungarske gullasch     Pizza bagt på bagesten     Glaserede løg.     Lækre kanelsnegle.     Irish coffee-tærte     Grydestegte Hjerter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]