opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Catalonske tærter med pimento

Catalonske tærter med pimento

Catalonske tærter med pimento
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(68)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.710
Visninger
82
Print
Kategori
til personer
til 12
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Dej:
- 225 g hvedemel
- 1 nip salt
- 100 g koldt smør, i små tern
- koldt vand

Fyld:
- 1 stor rød peberfrugt el. en rød pimento fra glas
- 100 g blød chorizopølse, i små tern
- 1 nip sød røget paprika
- 2-3 spsk. tomatpuré
- 2½ dl psikefløde
- ½ tsk safran
- 2 æggeblommer


SÅDAN GØR DU
Smør 12 muffinforme på 7½ cm med smør. Sigt mel & salt ned i en foodprocessor, tilsæt smøret & blend, til det ligner groft rasp. Hæld det over i en stor skål, og tilsæt en smule koldt vand, & saml dejen til en kugle. Læg den på et meldrysset bord, og skær den i to. Rul en dejklump ud, og skær den i 6 cirkler på 9 cm i diameter. Rul hver cirkel ud til 12 cm i diameter, og beklæd formene med dem. Gentag med resten af dejen. Bklæd formene med bagepapir, fyld dem med keramiske bønner, og stil dem på køl i 30 min. Forvarm i mellemtiden ovnen til 200°.
Grill eller rist perberfugten, til skindet er sort & frugtkødet blødt, mens dejen er på køl. Lad den køle lidt af, pil skindet af & kasser stilk & kerner. Skær den i tynde strimler. (Anvender man pimento fra glas, skal den blot skæres i strimler.)
Opvarm en teflonpande & setg chorizoen, til den begyner at brune, tilskaæt paprika & krydr med salt & peber. Rør rundt endnu 1 min, og tag så panden af varmen.
Tag muffinformene ud af køleskabet & forbag dem i 1o min. Fjern forsigtigt bagepapir & keramiske bønner.
Smør lidt tomatpuré i bunden af hver form, & fordel den røde peber og chorizoen. Kom fløde & safran i en lille gryde, og varm det op, så det akkurat småsmimrer. Rør æggeblemmerne sammen i en skål, & hæld den varme fløde i under kraftigt paskning. Hæld cremen ud over tærterne, & bag dem i 10-15 min, eller til de er netop stivnede i overfladen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Catalonske tærter med pimento opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Catalonske tærter med pimento fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Catalonske tærter med pimento, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos     sauce Bigarade - en anderledes sauce til jule anden.     Pasta Cabonara uden æg     Blommetrifli     T&T's Orientalske kylling i karry     Mormors Marmeladekage     langtidsstegt farseret and     Tranebærkompot     LAMMEKØLLE     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Baklavas, græsk skærekage     Daim konfekt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grill sauce (barbequesauce)     Abrikos-Chokolade lagkage.     Fersken suppe (den er genial)     Hjemmelavet Pikant ost     Fedtfattig tunsalat     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]