Annoncering | Mobil/tablet version | 218 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Portion/småtærter med røget laks, dild & perberrod

Portion/småtærter med røget laks, dild & perberrod

Portion/småtærter med røget laks, dild & perberrod
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.706
Visninger
146
Print
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Camilla

DU SKAL BRUGE
Dej:
- 125 g hvedemel
- 1 nip salt
- 75 g koldt smør, i små tern
- koldt vand

Fyld:
- 1 1/4 dl cremfraiche 38%
- 1 spsk frisk peberrod, friskrevet
- ½ tsk citronsaft
- 1 tsk kapers, finthakkede
- salt & peber
- 3 æggeblommer
- 200 g røgede lakserester
- 1 bundt frisk dild, fintskåret
(Kan også bruges estragon, citronmelisse eller friske koriander i stedet for dild)


SÅDAN GØR DU
Smør 6 tærteforme med bølgekant & løs bund på 9 cm i diameter med smør. sigt mel og salt ned i en foodprocessor, tilsæt smørret & blend, til det ligner groft rasp. Hæld det over i en stor skål, & tilsæt en smule koldt vand, og saml dejen til en kugle. Læg den på et meldrysset bor og skær den i 6 lige store styker. Rul dem ud, så de passer i foremne, og beklæd dem forsigtigt. Pres dejen godt fast i siderne. Rul bagerullen over kanterne og fjern overskydende dej. Klip 6 stykker bagepapir af, og læg et i hver form. Ftldt dem med keramiske bagebønner, og stil dem på køl i 30 min. Forvarm i mellemtiden ovnen på 200°.
Forbag tæterne i 10 min, og fjern forsigtigt de kramiske bønner & papiret.
Rør i mellemtiden cremfraiche, peberrod, kapers, salt & peber sammen i en skål. Tilsæt æggeblommer, røget laks og dild, og vend det forsigtigt sammen. Fordel fyldet i tæteskallerne & bag dem i 10 min. lad dem køle af i 5 min i formene inden servering.
SERVERING
Serveres lune, men kan også serveres kolde, pyntet med ½ tsk cremefraiche, 1 tsk stenbiderrogn & 1 dildkvist.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Portion/småtærter med røget laks, dild & perberrod opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Portion/småtærter med røget laks, dild & perberrod fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Portion/småtærter med røget laks, dild & perberrod, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]