opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kejon med Chojang, krabbekager med dip

Kejon med Chojang, krabbekager med dip

Kejon med Chojang, krabbekager med dip
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.745
Visninger
105
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
350 g kogte pillekartofler
2 revne fed hvidløg
1 finthakket rød chili
3 finthakkede salatløg
225 g krabbekød
fintrevet skal af 1/2 lime
2 spsk finthakket, frisk koriander
1 tsk salt
1-2 knsp sort peber
1 tsk Brun Farin

Panering
1 dl rasp
1 dl hvedemel
1 æg
2 spsk sesamfrø
olie

Sauce
3 spsk eddike
1 1/2 spsk Sukker
3 spsk Culinary Syrup med ingefærsmag
2 finthakkede salatløg
2 spsk mørk sojasauce


SÅDAN GØR DU
Bland ingredienserne til saucen sammen, og stil den til side.

Pil kartoflerne, og mos eller riv dem. Bland samtlige ingredienser til krabbekagerne. Form farsen til 8 ”kager”. Stil kagerne i køleskabet i 30 minutter.

Bland rasp og sesamfrø på en tallerken. Pisk ægget på en anden tallerken, og hæld melet på en tredje. Dyp krabbekagerne først i melet, derefter i ægget, og til sidst i raspen.

Opvarm olien (ca. 170°) på en stegepande, og steg krabbekagerne 3-4 minutter på hver side. Serveres varme sammen med saucen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kejon med Chojang, krabbekager med dip opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kejon med Chojang, krabbekager med dip fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kejon med Chojang, krabbekager med dip, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: squash fritters     Basic Guacamole     Krydderbrød med abrikoser     Grovbrød med bynke.     Kinesisk kylling- og majssuppe     Kyllinge nuggets     Bambolino     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Bryllupskartofler     Mungbønne-dessert     Daim konfekt     Hjemmelavet æggesalat     Blødende chokoladekage     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     Kartoffelgratin     Pølseæggekage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ketchup Dip     Grill-kylling med kryddersmør     Græske kartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]