opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Quesodillo

Quesodillo

Quesodillo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(59)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.512
Visninger
98
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4 stk
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
TORTILLAER:
200g øko-hvedemel
100g øko-speltmel
5-6 spsk. Jordnøddeolie
lidt salt
1-2 dl. Lunkent vand
FYLD:
350g kalkunfilet, kogt i bouillon
½kg frisk spinat
1-2 fed hvidløg
100g revet emmentaler
4 tørrede tomater i olie
TOMAT- OG MANGOSALSA:
400g tomater u/skind og kerner
1 agurk u/skræl og kerner
1 mango
1-2 forårsløg
½ dl. Jordnøddeolie
1 fed hakket hvidløg
lidt finthakket chili
lidt knust spidskommenfrø
salt og peber
lidt lime- eller citronsaft
½ bdt. Frisk koriander
AVOCADOCREME:
2 avocadoer
2 spsk. Yoghurt naturel
salt og friskkværnet peber
1 fed knust hvidløg
lidt citronsaft
lidt hakket syltet grøn jalapeno eller frisk chili.



SÅDAN GØR DU
1. Stil mangofrugten på højkant, og skær de to frugtsider af ved at skære igennem, så kniven følger stenen. Skær skrællen væk med kniven, og skær mangokød, agurk, tomatkød og forårsløg i små terninger. Vend med de øvrige ingredienser, krydr godt, og lad der trække på køl til serveringen. Mos avocadokødet, rør med yoghurt, og smag til.

2. Blanchér den rensede spinat i ½ minut i kogende vand. Afkøl i iskoldt vand, lad den dryppe af, og tryk den fri for væde. Riv kalkunkødet i strimler.

3. Sigt melet, og ælt det med de øvrige ingredienser til tortilladejen i blenderen til en fast dej Del dejen i 8 stykker, og tril dem til kugler. Tryk kuglerne flade, og rul dem ud med en kagerulle i pandekagefacon a 20 cm.

4. Smør fire tortilladejplader let med presset hvidløg, drys osten på til 2 cm fra kanten. Bred spinaten over, og striml kødet og tomaterne over. Krydr med salt og peber. Pensl kanterne med vand, og tryk de fire resterende tortillaer over. Tryk dem godt til i kanten.

5. bag quesodilloene lyst brune på begge side på en tør og hed pande og ved at vende dem et par gange og rykke dem mod panden. Du skal ikke tilsætte fedtstof, der er olie nok i dejen.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Quesodillo opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Quesodillo fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Quesodillo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Dadler med bacon     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Grov go'e boller     Røræg i ovn     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Gulerodskage (Rå)     Børnenes kokoskugler     Piment sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Fersken suppe (den er genial)     Kylling satay stegt i ovn     Marineret kalkunbryst- helstegt     Den bedste ungarske gullasch     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]