opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Quesodillo

Quesodillo

Quesodillo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(59)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.570
Visninger
100
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4 stk
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
TORTILLAER:
200g øko-hvedemel
100g øko-speltmel
5-6 spsk. Jordnøddeolie
lidt salt
1-2 dl. Lunkent vand
FYLD:
350g kalkunfilet, kogt i bouillon
½kg frisk spinat
1-2 fed hvidløg
100g revet emmentaler
4 tørrede tomater i olie
TOMAT- OG MANGOSALSA:
400g tomater u/skind og kerner
1 agurk u/skræl og kerner
1 mango
1-2 forårsløg
½ dl. Jordnøddeolie
1 fed hakket hvidløg
lidt finthakket chili
lidt knust spidskommenfrø
salt og peber
lidt lime- eller citronsaft
½ bdt. Frisk koriander
AVOCADOCREME:
2 avocadoer
2 spsk. Yoghurt naturel
salt og friskkværnet peber
1 fed knust hvidløg
lidt citronsaft
lidt hakket syltet grøn jalapeno eller frisk chili.



SÅDAN GØR DU
1. Stil mangofrugten på højkant, og skær de to frugtsider af ved at skære igennem, så kniven følger stenen. Skær skrællen væk med kniven, og skær mangokød, agurk, tomatkød og forårsløg i små terninger. Vend med de øvrige ingredienser, krydr godt, og lad der trække på køl til serveringen. Mos avocadokødet, rør med yoghurt, og smag til.

2. Blanchér den rensede spinat i ½ minut i kogende vand. Afkøl i iskoldt vand, lad den dryppe af, og tryk den fri for væde. Riv kalkunkødet i strimler.

3. Sigt melet, og ælt det med de øvrige ingredienser til tortilladejen i blenderen til en fast dej Del dejen i 8 stykker, og tril dem til kugler. Tryk kuglerne flade, og rul dem ud med en kagerulle i pandekagefacon a 20 cm.

4. Smør fire tortilladejplader let med presset hvidløg, drys osten på til 2 cm fra kanten. Bred spinaten over, og striml kødet og tomaterne over. Krydr med salt og peber. Pensl kanterne med vand, og tryk de fire resterende tortillaer over. Tryk dem godt til i kanten.

5. bag quesodilloene lyst brune på begge side på en tør og hed pande og ved at vende dem et par gange og rykke dem mod panden. Du skal ikke tilsætte fedtstof, der er olie nok i dejen.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Quesodillo fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Quesodillo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Grillspyd     Stikkelsbærtærte     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Helstegt grillet oksefilet     Bagte Kartofler på Grill     Kogning af majs     Grillet kyllingefilet     Gulerodskage (Rå)     Stikkelsbærgrød     Ribssaft     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]