opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Quesodillo

Quesodillo

Quesodillo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(59)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.464
Visninger
96
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4 stk
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
TORTILLAER:
200g øko-hvedemel
100g øko-speltmel
5-6 spsk. Jordnøddeolie
lidt salt
1-2 dl. Lunkent vand
FYLD:
350g kalkunfilet, kogt i bouillon
½kg frisk spinat
1-2 fed hvidløg
100g revet emmentaler
4 tørrede tomater i olie
TOMAT- OG MANGOSALSA:
400g tomater u/skind og kerner
1 agurk u/skræl og kerner
1 mango
1-2 forårsløg
½ dl. Jordnøddeolie
1 fed hakket hvidløg
lidt finthakket chili
lidt knust spidskommenfrø
salt og peber
lidt lime- eller citronsaft
½ bdt. Frisk koriander
AVOCADOCREME:
2 avocadoer
2 spsk. Yoghurt naturel
salt og friskkværnet peber
1 fed knust hvidløg
lidt citronsaft
lidt hakket syltet grøn jalapeno eller frisk chili.



SÅDAN GØR DU
1. Stil mangofrugten på højkant, og skær de to frugtsider af ved at skære igennem, så kniven følger stenen. Skær skrællen væk med kniven, og skær mangokød, agurk, tomatkød og forårsløg i små terninger. Vend med de øvrige ingredienser, krydr godt, og lad der trække på køl til serveringen. Mos avocadokødet, rør med yoghurt, og smag til.

2. Blanchér den rensede spinat i ½ minut i kogende vand. Afkøl i iskoldt vand, lad den dryppe af, og tryk den fri for væde. Riv kalkunkødet i strimler.

3. Sigt melet, og ælt det med de øvrige ingredienser til tortilladejen i blenderen til en fast dej Del dejen i 8 stykker, og tril dem til kugler. Tryk kuglerne flade, og rul dem ud med en kagerulle i pandekagefacon a 20 cm.

4. Smør fire tortilladejplader let med presset hvidløg, drys osten på til 2 cm fra kanten. Bred spinaten over, og striml kødet og tomaterne over. Krydr med salt og peber. Pensl kanterne med vand, og tryk de fire resterende tortillaer over. Tryk dem godt til i kanten.

5. bag quesodilloene lyst brune på begge side på en tør og hed pande og ved at vende dem et par gange og rykke dem mod panden. Du skal ikke tilsætte fedtstof, der er olie nok i dejen.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Quesodillo opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Quesodillo fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Quesodillo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Farmors æbleskiver     Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Tunmousse      Helstegt okse cuvette     Waldorfsalat - Gammeldags     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mormors Stegte sild i eddike     Andebryst i ovn til mange     Piment sauce     Raclette med det hele     Gammeldags hønsesalat     Græske frikadeller     Gullasch med kartoffelmos     Blødende chokoladekage     Kvædemarmelade     Kyllingbryst med pesto og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]