opskrifter
Søg i 12.524 opskrifter fra 25.800 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hyrdefad

Hyrdefad

Hyrdefad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.866
Visninger
460
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Malene Hansen

DU SKAL BRUGE
500 g hakket svinekød (magert)
100 g bacon tern
150 g champignon
1 løg
1 dåse hakket tomat med krydderi (oregano/basilikum)
300 g ris
2 æg
1 dl fromage fraiche
125 g revet ost


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 180 grader.
Kog risene efter anvisning på posen.
Bacon og løg svitses i en gryde. Tilsæt kødet. Når kødet er brunet, kommes de hakkede tomater og champignoner i gryden. Lad det simre lidt mens risene koger færdig. Smag "kødsovsen" til med salt og peber.

Hæld kødsovsen i bunden af et ildfast fad.
Vandet hældes fra risene og æggene røres i. Herefter tilsættes fromage fraiche.
Risblandingen fordeles over kødsovsen.
Til sidst hældes den revne ost over retten.
Retten sættes i ovnen i ca. 20-25 minutter til osten er blevet gylden.
SERVERING
Kan serveres med en god salat til.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hyrdefad opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hyrdefad fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hyrdefad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kold Kyllingesalat     Lasagne 3     Myntemarinerede kyllingespyd     Kinesisk kylling i karry     Nougat fragilitéroulade     Afrikansk peanut kylling     Nudler & kylling i rød karry     Den bedste Kylling i Karry!     Sprøde pandekager med hjemmelavet Vanilje is og nougat striber     Citronfromage uden æggeblommer     Fløde/tomatsauce     Tunmousse      Grønkålssalat med mandler og æbler     Squash i kryddermarinade     Sommersund suppe     Råmarineret laks med citron og avocado     Indisk Kyllingeret     Falafel     Æbleæggekage med tang på fuldkornsrugbrød med ost     Tvebakkekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]