opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kåldolmer i tomatsauce

Kåldolmer i tomatsauce

Kåldolmer i tomatsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.021
Visninger
206
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stort hvidkålshoved
salt
400 g oksekød, hakket
150 ml piskefløde
1 æggeblomme
salt, peber
1 spsk sirup
25 g smør
tomatsauce:
250 ml tomatjuice
1 løg
1 fed hvidløg
1 kv timian
2 laurbærblade
salt, peber



SÅDAN GØR DU
Befri kålhovedet for stokken og de yderste blade. Kom kålhovedet i kogende letsaltet vand og lad det koge i 10 minutter. Tag det op og lad det dryppe af.

Rør det hakkede kød sammen med piskefløde og æggeblomme og krydr med salt og peber.

Del kålhovedet blad for blad. Læg en skefuld fars på hvert blad. Pak bladet sammen om farsen, begynd med at lægge siderne ind over farsen og rul så fra den ene ende.Læg rullerne side om side i et smurt ovnfast fad. Fordel sirup og smør over. Sæt fadet i ovnen i ca 30 minutter.

Lav imens tomatsaucen parat. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Bland tomatjuicen med løg og hvidløg og krydr yderligere med timian, laurbærblade, salt og peber.

Hæld tomatsaucen over kåldolmerne og sæt fadet i ovnen yderligere 10 minutter.





 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kåldolmer i tomatsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kåldolmer i tomatsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Klamme fingre     Halloweenboller     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Halloween kage kirkegård     Halloween menu     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blodige popcorn til halloween     Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Græskar pommes frites     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Spagetti carbonara     Blødende hænder     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]