Annoncering | Mobil/tablet version | 244 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Khitchari

Khitchari

Khitchari
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(36)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.869
Visninger
85
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
2 spsk olivenolie
3 mellemstore løg skåret i tynde skiver
150 g Le Puy-linser (grønne linser), skyllet grundigt i koldt vand
1 laurbærblad
persillestilke
200 g basmatiris
1/2 l varmt vand
1 spsk karry (ikke den mildeste, heller ikke den stærkeste)
et nip cayennepeber
1 tsk salt
2 - 3 spsk hakket persille og evt. nogle hele blade af den bredbladede til dekoration


SÅDAN GØR DU
De tyndtskivede løg brunes i olien på en tykbundet pande. De skal være sprøde, og det er i højere grad et spørgsmål om tid end om stærk varme. Lad dem simre og tilsæt to - tre gange undervejs så meget sukker, som man kan have mellem fingrene. Vend rundt i løgene en gang imellem, og når de er sprøde, vendes de ud på tre lag køkkenrulle, så olien suges fra. (Tip: færdige stegte løg købt i supermarkedet kan også bruges). De rensede linser koges i letsaltet vand med et laurbærblad og nogle persillestilke. De skal simre i 15 - 20 minutter, men bid i én, linserne skal være lige netop møre. Hæld vandet fra og fjern laurbærblad og persillestilke. Risene vendes i den hede olie i ca. 1 minut. Herefter hældes vand, karry, cayenne og salt på. Lad risene koge uden låg, indtil risens har små damphuller. Skru helt ned for varmen, læg tætsluttende låg på gryden og lad den stå sådan i endnu et kvarter. Lad risene hvile i fem minutter, efter de er taget af varmen. Vend dem ud i en skål og fluff dem op med en gaffel. Vend linserne og den hakkede persille i. Læg de sprøde løg i en krans om serveringsskålen. (Tip: lad være med at blande den hakkede persille i retten og lad de spisende selv drysse den på - persille må ikke genopvarmes, og det ville være synd at kassere Khitcharien, hvis der er en rest tilbage efter måltidet!)

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Khitchari opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Khitchari fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Khitchari, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Kogning af majs     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]