opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spinatroulade med rejemousse.

Spinatroulade med rejemousse.

Spinatroulade med rejemousse.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(348)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Spinatroulade med rejemousse.
63.540
Visninger
2.222
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 27.12.2015 Spinatroulade med rejemousse. var dagens opskrift den 27.12.2015



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
450 g. hakket spinat (optøet)
6 æg (hviderne piskes)
2½ dl. piskefløde
salt og peber

rejemousse:
6 blade husblas
300 g. groft hakkede rejer
½ l. cremefraiche 18 %
2 spsk. sød chillisauce
1 spsk. frisk hakket dild
salt og peber

Til pynt:
rejer, citronskiver og dild.


SÅDAN GØR DU
Æggeblommerne røres i fløden, spinaten blandes i, der smages til med salt og peber og de stift piskede hvider vendes i.
Blandingen fordeles i en braddepande beklædt med bagepapir, der er penslet med olie.
bages ved 180 grader i ca. 20-30 min.
Efter bagning vendes spinatbunden over på et andet stykke bagepapir, da oversiden skal være yderst når den rulles sammen.
Lad spinatkagen køle af.

Rejemoussen:
Læg husblassen i blød i koldt vand.
bland cremefraiche, hakkede rejer, chillisauce samt dild og smag til med salt og peber.
Smelt husblassen og rør den i moussen.
Rør forsigtigt i moussen til den begynder at stivne.
Fordel moussen på spinatkagen.
Rul sammen til en roulade og lad den trække i køleskabet til næste dag.
SERVERING
Spinatrouladen skæres i skiver og kan pyntes med lidt rejer, citronbåde og dild. Server flutes og evt en dressing til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Gitte
09.01.2008, 17:33
SUPER SUPER god forret. Har lavet den flere gange, og gæsterne EEELSKER den.

Henrik N.
02.01.2007, 22:17
God som forret til en fantastisk nytårsfest, gæsterne var vilde med den

lotte nielsen
25.10.2006, 08:17
nok den lækreste forret jeg længe har smagt. Og mine gæster var vilde med den..-

Pia P
25.09.2006, 14:35
Virkelig god - kan kun anbefales...

bastrup
15.07.2006, 01:10
den var rigtig god *ss*

Else Johansen
11.07.2006, 06:11
den smager bare rigtigt rigtig godt -- mums -- det er en' man laver igen og igen ..
 
Denne gode opskrift på Spinatroulade med rejemousse. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spinatroulade med rejemousse., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Den bedste Crispy chicken burger     Berliner pfannkuchen     Nemme flûtes     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     lagkage med råcreme & frugt     Kartoffeltårn     Ostegratinerede agurker     Frugttærte med merengs og bær     Røræg i ovn     French taco     let-hurtig lagkage..     Original Foccacia brød fra Italien     Hjemmelavet agurkesalat     Karbonader i fløde/porre sauce     Påske Cupcakes      Rejemad     Kanelsnegle kagemand     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Hummusdressing     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]