opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekød i karry med råkostsalat

Svinekød i karry med råkostsalat

Svinekød i karry med råkostsalat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.764
Visninger
116
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 Skinkeschnitzler
1 bk. champignon
2 dl. mælk
skyen fra kødet
2-3 tsk. karry
1 tsk. salt
smør
2 spsk. mel

3 mellemstore gulerødder
1/4 hvidkål
½ pk. rosiner
citronsaft

3 dl. Ris
4 dl. vand
1 tsk. salt


SÅDAN GØR DU
Skinkeschnitzlerne pudses for scener og brunes i smør i en mellemstor gryde og dryses med salt. kødet overhældes med kogt vand, så det dækker kødet. Når det koger, lægges låg p gryden. varmen skrues ned og kødet småsimrer 3/4-1 t.

Imens renses champignonerne til gryderetten og skæres i kvarter. Herefter stilles de til side.

Råkostsalaten laves. Gulerødder og hvidkål rives groft og blandes med rosiner og citronsaft, så det er klar til servering.

Når kødet har kogt, lægges kødet på en tallerken og skyen sies for sig, så den kan anvendes til sovsen. Nu skal karrysovsen tilberedes. Smelt 25 g. smør i gryden sammen med karryen v. mellemtemperatur. Karryen skal helst brændes lidt af. Når det næsten er smeltet røres melen i til en smørbolle. herefter tilsættes skyen skiftevis med mælken og koges ind, hvorefter der gradvis bliver lavet en sovs under opkog. Dvs. når sovsen koger op tilsættes skyen og mælken på skift - indtil den rette tykkelse og mængde er der (det er naturligvis individuelt, hvor tyk/tynd sovsen skal være og hvor meget sovs man foretrækker).

Når sovsen er lavet tilsættes champignonerne og kødet igen. Den småsimrer under låg 15 min. imens sættes risene over og koges. soves smages til med salt og peber inden servering.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svinekød i karry med råkostsalat opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svinekød i karry med råkostsalat fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekød i karry med råkostsalat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Mørbradgryde m. ris     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     pommes anna     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Yoghurtboller     Rødvinssauce     Den bedste Kylling i Karry!     Grov go'e boller     Mormors citronfromage     Den bedste ungarske gullasch     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]