opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carpaccio som klassisk pariserbøf

Carpaccio som klassisk pariserbøf

Carpaccio som klassisk pariserbøf
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.399
Visninger
97
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Carpaccio:
300 g. oksetykkam i papirtynde skiver
Fyld:50 g. syltede rødbeder
2 spsk. kapers
2 skalotteløg
2 spsk. gode pickles
friskrevet peberrod
maldonsalt
peber
2 spsk. olivenolie
4 æggeblommer


SÅDAN GØR DU
Skiverne lægges på en tallerken smurt med olivenolie og drysses med salt/peber. Rødbederne skæres i meget fine tern og drysses på kødet. Kapers og finthakkede løg fordeles ligeledes herpå. Carpaccio`en stilles på køl i 10 min.
Anretning:
Der drysses med friskhakket peberrod, små klatter af pickles fordeles rundt omkring, og derkrydres med friskkværnet peber og god jomfruolivenolie. Der kan serveres æggeblomme hertil.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Carpaccio som klassisk pariserbøf opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Carpaccio som klassisk pariserbøf fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carpaccio som klassisk pariserbøf, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Varm Kartoffelsalat     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Blommetrifli     Mælkesnitter     Pirogger med oksekød     Helstegt Oksestriploin     Mørbradgryde m. ris     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Grillspyd     Yoghurtboller     Frikadeller med havregryn     Raclette med det hele     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Bananlikør     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]