opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carpaccio som klassisk pariserbøf

Carpaccio som klassisk pariserbøf

Carpaccio som klassisk pariserbøf
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.666
Visninger
110
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Carpaccio:
300 g. oksetykkam i papirtynde skiver
Fyld:50 g. syltede rødbeder
2 spsk. kapers
2 skalotteløg
2 spsk. gode pickles
friskrevet peberrod
maldonsalt
peber
2 spsk. olivenolie
4 æggeblommer


SÅDAN GØR DU
Skiverne lægges på en tallerken smurt med olivenolie og drysses med salt/peber. Rødbederne skæres i meget fine tern og drysses på kødet. Kapers og finthakkede løg fordeles ligeledes herpå. Carpaccio`en stilles på køl i 10 min.
Anretning:
Der drysses med friskhakket peberrod, små klatter af pickles fordeles rundt omkring, og derkrydres med friskkværnet peber og god jomfruolivenolie. Der kan serveres æggeblomme hertil.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Carpaccio som klassisk pariserbøf fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carpaccio som klassisk pariserbøf, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Forloren pindsvin     Grydestegte Hjerter     Børnenes kokoskugler     Rejer al pil pil     Lime limonade     Hvidkålssuppe     Fars i fad med hvidkål     Spaghetti med kødsovs     Brunch pølser,æg og bacon     Knasende chokolade cornflakes     Gode Råd - lette og luftige     Mørbrad á l órange     Bagte Kartofler på Grill     Dansk bøf m. pandesauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Græsk-Yoghurt brød     Gullasch med kartoffelmos     Lækker Drømmekage     indbagte pølser     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]