opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farserede porrer

Farserede porrer

Farserede porrer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(96)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.744
Visninger
203
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Fars:
400 g. hakket svinekød
1 løg (revet fint)
1 æg
1-2 spsk. hvedemel
salt/peber

2-3 porrer


SÅDAN GØR DU
Start med at koge porrerne, ikke for længe. Gem porrevandet til saucen det giver en god smag. Bland ingredienserne. Del farsen i 4. Hver del presses ud til en aflang firkant (ca.8x15 cm.), læg ca. 1/2 porre på midten af farsen, og luk farsen onkring porren. Rul rullerne i rasp (tilsat salt/peber). Steg dem i fedtstof på en pande ca. 15-20 min
SERVERING
serveres med kartofler og sauce.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Farserede porrer opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Farserede porrer fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farserede porrer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Mørbradgryde m. ris     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     pommes anna     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Yoghurtboller     Rødvinssauce     Den bedste Kylling i Karry!     Grov go'e boller     Den bedste ungarske gullasch     Omelet m. skinke og ost     Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]