opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørbrad med Danablue fyld

Mørbrad med Danablue fyld

Mørbrad med Danablue fyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
52.135
Visninger
397
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
500 g svinemørbrad,
smør til stegning,
salt & peber,
2 dl bouillion, 2 dl piskefløde, 1 spsk. hvedemel,
2-3 spsk cognac

Fyld:
100 Danablue,
2 spsk. cognac


SÅDAN GØR DU
Fjern alle grove hinder fra mørbraden og skær et snit igennem på langs. Mos osten og rør cognac i. fordel nu fyldet i mørbraden og luk den sammen og bind med bomuldsgarn.
Brun nu mørbraden i smør i en gryde og krydder med salt og peber og lad den små stege 20 min. Vend den flere gange undervejs.
Tag nu kødet op og fjern båndet. Skær kødet i tynde skiver.
Gryden koges af medbouillionen og der tilsættes meljævning og fløde. Lad den koge godt i gennem og smag til med salt og peber og lidt cognac.
SERVERING
Serves med nye pillede kartofler og let kogte gulerødder og bønner. Eller salat hvids man ønsker det lidt mere frisk.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Mørbrad med Danablue fyld opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Mørbrad med Danablue fyld fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørbrad med Danablue fyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: FastelavnsBoller (fedtfattige)     Fastelavnsboller med flødeskum     Lagkage med banan & ananas     Brunsviger kagemand nordjysk     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Ristaffel     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Indbagte rejer med sur-sød sauce     Sur-sød sovs     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Sprængt saftig flæskesteg     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Vegetar wok med grøntsager     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Sarah Bernardt kager     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Fondue     Baklavas, græsk skærekage     Gammeldags Kanelsnegle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]