opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørbrad med Danablue fyld

Mørbrad med Danablue fyld

Mørbrad med Danablue fyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
53.580
Visninger
427
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]


DU SKAL BRUGE
500 g svinemørbrad,
smør til stegning,
salt & peber,
2 dl bouillion, 2 dl piskefløde, 1 spsk. hvedemel,
2-3 spsk cognac

Fyld:
100 Danablue,
2 spsk. cognac


SÅDAN GØR DU
Fjern alle grove hinder fra mørbraden og skær et snit igennem på langs. Mos osten og rør cognac i. fordel nu fyldet i mørbraden og luk den sammen og bind med bomuldsgarn.
Brun nu mørbraden i smør i en gryde og krydder med salt og peber og lad den små stege 20 min. Vend den flere gange undervejs.
Tag nu kødet op og fjern båndet. Skær kødet i tynde skiver.
Gryden koges af medbouillionen og der tilsættes meljævning og fløde. Lad den koge godt i gennem og smag til med salt og peber og lidt cognac.
SERVERING
Serves med nye pillede kartofler og let kogte gulerødder og bønner. Eller salat hvids man ønsker det lidt mere frisk.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mørbrad med Danablue fyld fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørbrad med Danablue fyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Røræg i ovn     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Raclette med det hele     Kvædemarmelade     Trylledej (ikke spiseligt)     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Pasteuriseret æblemost     Bedstemor Ands æbletærte II     Færøsk æblekage     Brombær salat     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Pirogger med oksekød     Oste sovs     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]