opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kålrouletter

Kålrouletter

Kålrouletter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(210)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.634
Visninger
258
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Fars:
1/2 kg. hakket kød fx. lige dele okse-,kalve.- og svinekød
45 g. rasp, salt, peber
1 revet løg
1-2 æg
3-4 dl. mælk, vand el. apollinaris

1 hvidkålshoved
2 tsk. salt pr. l. vand
Til stegning:
50 g. smør el. margarine
4 dl. vand eller bouillon, salt/peber, 1 dl. fløde
2 spsk. mel, 2 spsk. tomatpure


SÅDAN GØR DU
1. Pil 8-10 blade af hvidkålet. Læg bladene i kogende, saltet vand og kog dem 5 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.
2. Rør farsen godt sammen og smag til med salt/peber, derefter skal farsen hvile lidt.
3. Læg kødfarsen på kålbladene og pak dem sammen om farsen. Bind en bomuldssnor om . Brun fedtstoffet i en gryde. Læg rouleeterne deri og brun dem på alle sider. Tilsæt kogende vand eller bouillon og evt. krydderier. Steg rouletterne møre under låg ved svag varme. Tag rouletterne op. Spæd evt. med fløde i skyen, jævn med meljævning og kog den 3-4 min. Smag til med tomatpure, salt og peber. Fjerne snoren fra rouletterne og anret dem på et fad med lidt af saucen hældt over.
SERVERING
Server groft rugbrød og/eller kogte kartofler til.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kålrouletter fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kålrouletter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Klamme fingre     Halloweenboller     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Halloween kage kirkegård     Halloween menu     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blodige popcorn til halloween     Porrer i fad med oksekød     Græskar pommes frites     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Blødende hænder     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Mormors citronfromage     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]