opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Karamel- og choko-bar

Karamel- og choko-bar

Karamel- og choko-bar
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(66)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Karamel- og choko-bar  Foto af : Maduniverset
7.224
Visninger
103
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 27.06.2018 Karamel- og choko-bar var dagens opskrift den 27.06.2018

DU SKAL BRUGE
1 dl. lys sirup
2 dl. sukker
50 g. smør
3 spsk. smuttede og finthakkede mandler
250 g. flødechokolade


SÅDAN GØR DU
1. Smelt siruppen ved svag varme i en gryde. Tilsæt sukkeret, skru op til middelvarme og rør til sukkeret er smeltet.
2. Kog under omrøring til 160 grader. Tilsæt smør og kog til massen igen når op på 160 grader og skru ned for varmen. (Pas på massen ikke brænder på).
3. Flyt gryden fra varmen og afkøl massen til 120 grader. Tilsæt de finthakkede mandler under omrøring.
4. Hæld massen i en bradepande (19x26 cm.) foret med bagepapir. Massen skal være ca. 3 mm. høj ellers må formens areal gøres mindre ved, at papiret hæftes med tøjklemmer på bradpandens kant. Stil formen til afkøling men ikke i køleskabet.
5. Når karamellen endnu ikke er helt stiv, skæres eller klippes s´den i stykker på 3,5 cm. x 6 cm. Stykkerne kan overtrækkes med smeltet chokolade og pakkes i cellofan.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Karamel- og choko-bar med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Sødesager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Karamel- og choko-bar, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Spagetti carbonara     Skinke, porre tærte     Tartelet med høns i noget helt tredje     Morgenbirkes - fryseegnede     Nemme flûtes     Indbagte rejer     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]