opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Karamel- og choko-bar

Karamel- og choko-bar

Karamel- og choko-bar
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(74)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Karamel- og choko-bar  Foto af : Maduniverset
7.983
Visninger
112
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 27.06.2018 Karamel- og choko-bar var dagens opskrift den 27.06.2018



DU SKAL BRUGE
1 dl. lys sirup
2 dl. sukker
50 g. smør
3 spsk. smuttede og finthakkede mandler
250 g. flødechokolade


SÅDAN GØR DU
1. Smelt siruppen ved svag varme i en gryde. Tilsæt sukkeret, skru op til middelvarme og rør til sukkeret er smeltet.
2. Kog under omrøring til 160 grader. Tilsæt smør og kog til massen igen når op på 160 grader og skru ned for varmen. (Pas på massen ikke brænder på).
3. Flyt gryden fra varmen og afkøl massen til 120 grader. Tilsæt de finthakkede mandler under omrøring.
4. Hæld massen i en bradepande (19x26 cm.) foret med bagepapir. Massen skal være ca. 3 mm. høj ellers må formens areal gøres mindre ved, at papiret hæftes med tøjklemmer på bradpandens kant. Stil formen til afkøling men ikke i køleskabet.
5. Når karamellen endnu ikke er helt stiv, skæres eller klippes s´den i stykker på 3,5 cm. x 6 cm. Stykkerne kan overtrækkes med smeltet chokolade og pakkes i cellofan.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Karamel- og choko-bar med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Sødesager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Karamel- og choko-bar, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Lækkert franskbrød med æg og skinke     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     LCHF boller (cloud bread)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Trylledej (ikke spiseligt)     Suppekuren     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Fastelavnsboller med flødeskum     Fondue     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bagt æblekage med revne æbler.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Nemme pølsehorn     Mexicansk kyllingelasagne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]