opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Befrugtet kylling

Befrugtet kylling

Befrugtet kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.114
Visninger
168
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
250 g. kyllingefilet
50 g. (1 håndfuld) tørrede tranebær eller rosiner
150 g. knoldselleri
1 fed hvidløg
1 rød chilipeber (kan udelades/reduceres)
4 persillekviste og mere hakket til pynt
2 dl. hvidvin ( champagne eller dessertvin)
salt
Sauce:
3 spsk. sesamfrø, 2 dl. yoghurt naturel, 1 fed hvidløg (kan udelades), salt, friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
1. Skræl sellerien, skyl grundigt og skær den i små terninger på 1/2 x 1/2 cm. eller hak den fint. Skær hvidløg og chili i bitte små terninger. Riv 2 stykker sølvpapir på størrelse med ovnens bradepande af rullen. Læg dem ovenpå hinanden og fold de 3 af sidernes kanter om nogle gange, så du har en "konvolut", der er åben i en af siderne. Luk siderne godt til, så væskem ikke løber ud. Kom alle ingredienserne i pakken og luk den 4 side til. Pakken kan gøres klar og lægges i køleskab, til den skal serveres. Bages i ovnen ved 250 grader i 20 min. Server pakken på et fad. Åben med en saks, tag persillekvistene ud og drys med masser af friskhakket persille
Sauce:
1. Rist sesamfrø på en tør, hed pande, til de popper. De må ikke være brændte. Køl dem af og stød dem evt. i en morter. Bland med de øvrige ingredienser og smag til. Server til kyllingen sammen med ris eller bulgur, og evt. grøn salat.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

børge hansien
03.11.2007, 23:44
Befrugtet kylling har da en anden betydning end det du mener..... puhaaa

Klaus Nielsen
05.06.2007, 19:36
hejsa jeg vil geren vile hvor komme kyllinden ind i billede hvordan skal det tilberet ? og skal den i også for det kan jeg ikke lidt læste mig til Klaus


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Befrugtet kylling opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Befrugtet kylling fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Befrugtet kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Flødestuvet spinat     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Bagt rodfrugtmos     Karbonader i fløde/porre sauce     Raclette med det hele     Havretern med nougat     gammel Estrup gryde     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]