Annoncering | Mobil/tablet version | 221 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.405 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Befrugtet kylling

Befrugtet kylling

Befrugtet kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.227
Visninger
159
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jane Hvid

DU SKAL BRUGE
250 g. kyllingefilet
50 g. (1 håndfuld) tørrede tranebær eller rosiner
150 g. knoldselleri
1 fed hvidløg
1 rød chilipeber (kan udelades/reduceres)
4 persillekviste og mere hakket til pynt
2 dl. hvidvin ( champagne eller dessertvin)
salt
Sauce:
3 spsk. sesamfrø, 2 dl. yoghurt naturel, 1 fed hvidløg (kan udelades), salt, friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
1. Skræl sellerien, skyl grundigt og skær den i små terninger på 1/2 x 1/2 cm. eller hak den fint. Skær hvidløg og chili i bitte små terninger. Riv 2 stykker sølvpapir på størrelse med ovnens bradepande af rullen. Læg dem ovenpå hinanden og fold de 3 af sidernes kanter om nogle gange, så du har en "konvolut", der er åben i en af siderne. Luk siderne godt til, så væskem ikke løber ud. Kom alle ingredienserne i pakken og luk den 4 side til. Pakken kan gøres klar og lægges i køleskab, til den skal serveres. Bages i ovnen ved 250 grader i 20 min. Server pakken på et fad. Åben med en saks, tag persillekvistene ud og drys med masser af friskhakket persille
Sauce:
1. Rist sesamfrø på en tør, hed pande, til de popper. De må ikke være brændte. Køl dem af og stød dem evt. i en morter. Bland med de øvrige ingredienser og smag til. Server til kyllingen sammen med ris eller bulgur, og evt. grøn salat.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

børge hansien
03.11.2007, 23:44
Befrugtet kylling har da en anden betydning end det du mener..... puhaaa

Klaus Nielsen
05.06.2007, 19:36
hejsa jeg vil geren vile hvor komme kyllinden ind i billede hvordan skal det tilberet ? og skal den i også for det kan jeg ikke lidt læste mig til Klaus


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Befrugtet kylling opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Befrugtet kylling fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Befrugtet kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Boller i Karry (mælkefri)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Tunmousse      Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønne asparges med bacon     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Hakket Oksekød med Hvidkål     Frikadeller med havregryn     Røræg i ovn     Nachos m/kylling     Den bedste ungarske gullasch     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com