opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags grisesyle

Gammeldags grisesyle

Gammeldags grisesyle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.827
Visninger
102
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Fyld:
1 kg. grisehoved
4 skalotteløg
4 spsk. salt
10 peberkorn
4 laurbærblade
2 kviste frisk timian

Suppe:
2 løg
5 peberkorn


SÅDAN GØR DU
1. Alle ingredienser til fyldet kommes i en gryde, tilsættes vand ca. 2-2 1/2 l. så det dækker. Koges på svag varme i 3 timer, til kødet er mørt, tages op og afkøles. Vandet sies og koges ind under kraftig varme uden låg til der er ca. 1 1/2 l. tilbage.
2. Kødet pilles af og skæres i små tern, løgene hakkes og det blandes med peber. Det fyldes i 2 eller 3 bageforme (sandkageforme) og den indkogte suppe fordeles i formene. Når sylten er afkølet stilles den i køleskaber og stivner 12 timer.
SERVERING
Serveres afkølet og kan holde sig en lille uges tid i køleskabet.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gammeldags grisesyle opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gammeldags grisesyle fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags grisesyle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Piment sauce     Møllehjuls brød     Græske frikadeller     Forslag til sund hurtig frokost - Sej med grønt og dressing      Kyllingbryst med pesto og bacon     Grillet Nakkekoteletter i Barbecue marinade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ricotta-squashtærte     Jordbærlagkage     Skotsk Chokoladekage med Whisky     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brunch pølser,æg og bacon     Kartoffel pure     Lenes boller     Kylling med soltørrede tomater II     Den sorte gryde     Bagt æblekage med mandler     Charlotte russe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]