opskrifter
Søg i 12.570 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags grisesyle

Gammeldags grisesyle

Gammeldags grisesyle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.758
Visninger
102
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Fyld:
1 kg. grisehoved
4 skalotteløg
4 spsk. salt
10 peberkorn
4 laurbærblade
2 kviste frisk timian

Suppe:
2 løg
5 peberkorn


SÅDAN GØR DU
1. Alle ingredienser til fyldet kommes i en gryde, tilsættes vand ca. 2-2 1/2 l. så det dækker. Koges på svag varme i 3 timer, til kødet er mørt, tages op og afkøles. Vandet sies og koges ind under kraftig varme uden låg til der er ca. 1 1/2 l. tilbage.
2. Kødet pilles af og skæres i små tern, løgene hakkes og det blandes med peber. Det fyldes i 2 eller 3 bageforme (sandkageforme) og den indkogte suppe fordeles i formene. Når sylten er afkølet stilles den i køleskaber og stivner 12 timer.
SERVERING
Serveres afkølet og kan holde sig en lille uges tid i køleskabet.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gammeldags grisesyle opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gammeldags grisesyle fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags grisesyle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Ølbraiseret Svineklump     Nemme æbleskiver     Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Glace til kage     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Biscotti, sprøde julesmåkager     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Kvædemarmelade     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Helstegt Oksestriploin     Andebryst i ovn til mange     Nemme pølsehorn     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Daim konfekt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]