Dej:
25 g. gær, 1 1/2 dl. vand, 2 spsk. olivenolie
1 knsp. salt, 250-300 g. mel
Tomatsauce:
1 ds. flåede tomater, 2 spsk. hakket løg, 3 spsk. olivenolie, 1 knust fed hvidløg, salt/peber, 1 spsk. oregano
Fyld:
300 g. pepperoni, 2 tsk. oregano, revet ost, 2 spsk. olivenolie.
1. Tomatsauce: Svits løg i olien. Tilsæt flåede tomater , hvidløg, krydderier og krydderurter. Kog massen under låg ved svag varme.
2. Fordel tomatsauce på dejen. Læg pepperoni skiverne herpå og drys med oregano og revet ost. Dryp med olivenolie og bag pizzaen ved 200 grader ca. 25-30 min.
Tips:
Forbag evt. pizzabunden 10 min. inden fyldet kommes på, så bliver bunden ikke så blød.