opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnstegt poulard

Ovnstegt poulard

Ovnstegt poulard
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(54)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.981
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]


DU SKAL BRUGE
1 poulard, ca 1 kg
½ spsk. salt,
½ tsk rosmarin,
8 tynde skiver bacon,
1 dl bouillion,
1 dl fløde


SÅDAN GØR DU
Tjek om poularden er færdigrenset helt indvendig. Lunger og galdeblære sidder nogle gange fast i ryggen. Herefter gnides poularden med salt og smuldret rosmarin indvendig.
Læg nu tynde skiver bacon over bryst og lår, og læg poularden på risten i bradepanden. Stil den i den kolde ovn og tænd ovnen på 175 grader. Lad den nu stege til den er mør. Ca 2 timer spæd undervejs med lidt bouillion. Når poularden er færdig, tages den ud af ovnen og bradepanden koges af med resten af bouillionen og fløden , smages til med salt og peber.
SERVERING
Smager godt med bagekartofler eller ris, samt en frisk salat.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ovnstegt poulard fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnstegt poulard, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Trylledej (ikke spiseligt)     Grillet blæksprutte     Pasta med tomat, spinat og ricotta     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     YMERDESSERT     Summerpudding med vaniljecreme     Pasta med braiseret oksehale og selleri     Grillet vildt dyrekølle     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Fersken suppe (den er genial)     Valnøddeis     Blomkålssuppe     Krydret agurksalat     Andesteg, langtidsstegt     englevinger med sang     Italiensk oksekødsfyld til pitabrød     Krydret svinekam     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     mokkakage med fransk glasur     Fettuccine med zucchini og sprødstegt basilikum     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]