opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnstegt poulard

Ovnstegt poulard

Ovnstegt poulard
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(54)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.286
Visninger
117
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
1 poulard, ca 1 kg
½ spsk. salt,
½ tsk rosmarin,
8 tynde skiver bacon,
1 dl bouillion,
1 dl fløde


SÅDAN GØR DU
Tjek om poularden er færdigrenset helt indvendig. Lunger og galdeblære sidder nogle gange fast i ryggen. Herefter gnides poularden med salt og smuldret rosmarin indvendig.
Læg nu tynde skiver bacon over bryst og lår, og læg poularden på risten i bradepanden. Stil den i den kolde ovn og tænd ovnen på 175 grader. Lad den nu stege til den er mør. Ca 2 timer spæd undervejs med lidt bouillion. Når poularden er færdig, tages den ud af ovnen og bradepanden koges af med resten af bouillionen og fløden , smages til med salt og peber.
SERVERING
Smager godt med bagekartofler eller ris, samt en frisk salat.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ovnstegt poulard fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnstegt poulard, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Massere af sild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt mørbrad     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mørbradgryde m. ris     Flæskesteg     Dansk "Mousaka" med savoykål, kapers og peberrod     spaghetti med æg og bacon     Myntelikør     Grønlangkål     Hvidløgsbrød med smeltet ost     Chokoladekage i form     Squashkage     Raclette med det hele     Kransekage Konfekt     Kongens oksekødsguf     Kyskager     Franskbrød II     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     bøf stroganoff     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]