opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Benløse fugle

Benløse fugle

Benløse fugle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(165)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
28.448
Visninger
430
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
8 skiver skært oksekød (600-800 g.) f.eks. inderlår eller klump
salt/peber
100 g. fersk spæk i strimler
Til stegning:
50 g. smør eller margarine
2-3 dl. vand
Sauce:
3 dl. stegesky
1 dl. fløde
2 spsk. mel


SÅDAN GØR DU
1. Bank kødskiverne med håndroden og drys med salt/peber. Læg en spækstrimmel på og rul dem sammen. Sæt fast med en tandstik.
2. Brun kødrullerne i fedtstof på alle sider. Tilsæt kogende vand eller bouillon og steg under låg ved svag varme ca. 1 time.
3. Tag kødet op, når det er mørt, og fjern tandstik. Kom fløde i skyen bring det i kog og jævn det. Kog saucen 3-5 min. og smag til. Kom fuglene i saucen.
SERVERING
Server kartofler, kartoffelmos, rødbeder eller salat til.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Benløse fugle fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Benløse fugle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Gratinerede farserede squash     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Kogning af majs     Nissekræs     Grillet jomfruhummerhaler     Grillspyd     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skinke, porre tærte     Stikkelsbærgrød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]