opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet Hellefisk og Olie Marineret Aspargeskartofler.

Grillet Hellefisk og Olie Marineret Aspargeskartofler.

Grillet Hellefisk og Olie Marineret Aspargeskartofler.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(106)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.609
Visninger
203
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Sølvfolie/sølvpapir.
1stk. Hellefisk filet.
1-2 Citroner.
Middelhavssalt.
Kværnet sort peber.
3-5 Stilke frisk dild.

Tilbehør:
Olie marineret aspargeskartofler med allround krydderiet:
1dl. Mad olie.
Ca. 10-15 aspargeskartofler.
1/2 tsk. salt og peber.
2 tsk. allround krydderi


SÅDAN GØR DU
Først tager du sølvfolien, og folder den ud til den er lidt længer end fisken og så tager gentager du det 4 gange. Så ligger du de 2 stykker sammen til at lave bunden og toppen. også ligger den ene sidde under fisken.

Og så rul 1stk. citron så saften bliver løsnet. Skær så citronen halvt over og presser en halv citron ud over fisk.

Kom så middelhavssalt og kværnet sort peber på efter smag og behag.

Så ligger du ca. 3-5 Frisk dild stilke på så det dækker noget af fisken.

Og så skær du den anden citron i skiver og lægger dem op på fisk og dilden i en linje over hellefisken.

Så ligger du toppen, over fisken og folder siderne sammen og vipper sidderne op så de er ca. 45grader, så safterne ikke løber ud, når du ligger den op på grillen.

Og så skal fisken have 20minutters tid over de værme
gløder.


Tilbehør:
Først tager du aspargeskartoflerne og skølder dem i lunkent vand.
og så tager du en skål, og hælder 1dl. mad olie op i, også putter du 1/2 tsk. salt og peber.
2 tsk. allround krydderi ned i mad olien. Og så rør du det lige rundt en gang, til sidst kommer du aspargeskartoflerne og rør igen så de bliver smurt ind i marinaden.

Så skal bare grilles til de er gylden brune og en lille smulle sprøde.
SERVERING
Når hellefisken har fået de 20min. som den skulle have så tager du den af grillen og ligger den op på et fad. Og skær hul i toppen af sølvfolien så den kan køle lidt ned. Og så kan du starte med at ligge 2stk. fisk op på 2 tallerknerne. Også et par Olie Marineret Aspargeskartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grillet Hellefisk og Olie Marineret Aspargeskartofler. fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet Hellefisk og Olie Marineret Aspargeskartofler., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kinesisk kylling i karry     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Indbagte rejer     LCHF boller (cloud bread)     Omelet m. skinke og ost     Fondue     Mors gulerodssalat med rosiner     Spagetti carbonara     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grydestegte Hjerter     Helstegt Oksestriploin     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]