opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekød i karry med ris

Svinekød i karry med ris

Svinekød i karry med ris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(244)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.400
Visninger
604
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g. svinekød (fx. bov eller nakkekam)
2 tsk. karry
2 spsk. olie
2 løg
1 fed hvidløg
1 madæble (Belle de Boskoop)
ca. 1 tsk. frisk reven ingefær
2 tsk. majsstivelse
4-5 dl. bouillon
ca. 1 tsk.


SÅDAN GØR DU
1. Skær kødet i tern. Pil løgene og skær dem i skiver. Skræl æblet og riv det groft. Hak hvidløgsfeddet fint.
2. Varm karryen op i olien og tilsæt kød, løg og hvidløg, når karryen begynder at syde. Sauter, til kødet er brunet, og løgene er klare. Tilsæt æblet og lad det svitse med.
3. Tilsæt bouillon og ingefær og lad retten snurre under låg, til kødet er mørt (3/4-1 time)
4. Rør majsstivelse op i lidt vand og hæld den iretten, som herefter koger igennem et par min. Smag til med salt
SERVERING
Server ris til.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svinekød i karry med ris opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svinekød i karry med ris fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekød i karry med ris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Flødestuvet spinat     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Bagt rodfrugtmos     Karbonader i fløde/porre sauce     Raclette med det hele     Havretern med nougat     gammel Estrup gryde     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]