opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Safranskage fra Gotland

Safranskage fra Gotland

Safranskage fra Gotland
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.883
Visninger
125
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Risengrød:
4 dl vand
1/4 tsk salt
15 g smør
2 dl grødris
8 dl mælk
Til kagen:
1/2 g safran
1 sukkerknald
3 dl kaffefløde
4 æg
ca. 50 g sukker
75 g smuttede, hakkede mandler


SÅDAN GØR DU
Kog vand, salt og smør op og tilsæt risengrynene. Kog op igen, dæmp varmen og kog risene sagte under låg i 10 min. Hæld mælken ved og kog grøden 30-40 min. under låg ved svag varme uden at løfte på låget.
Køl grøden af, kog den gerne dagen før.
Stød safran og sukkerknald fint i morter og rør det i grøden. Tilsæt fløden og æggene ét ad gangen. Smag til med sukker. Kom de hakkede mandler i.
Hæld dejen i en smurt rund form. Bag kagen på midterste rille ved 200 grader i 30-40 min.
SERVERING
Server kagen lun med hindbær- eller brombærsyltetøj. Tip: Kagen kan bages i forvejen og lunes i ovnen under folie ca. 20 min. ved 150 grader.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Safranskage fra Gotland opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Safranskage fra Gotland fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Safranskage fra Gotland, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Flødestuvet spinat     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Bagt rodfrugtmos     Karbonader i fløde/porre sauce     Raclette med det hele     Havretern med nougat     gammel Estrup gryde     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste Kylling i Karry!     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]