500 g mørbrad,
smør til stegning
Sauce:
250 ml. madlavningsfløde,
250 g. champignon,
250 g. herrytomater,
2-3 spsk hakket basilikum,
1 stort løg,
1-2 fed hvidløg,
1 spsk revet parmesan,
1 spsk. soltørrede tomater,
salt og peber
pasta:
250 g frisk båndpasta
vand til kogning
tilbehør:
ristede pinjekerner
Rens mørbraden og skær den ud i bøffer. Steg dem i smør på panden ved høj varme på begge sider, til de er brune derefter ved lav varme 2-3 min.
hak løget og skær resten af grønsagerne samt basilikum, soltørrede tomater og hvidløg i grove stykker. Svits dem i fedtet fra bøfferne og hæld herefter fløden samt parmesan ved. lad det simre i 5 min.
rist pinjekernerne på en pande og kog pastaen i ca. 3 min.
Tilsidst blandes kødet i flødesaucen. Serveres med pastaen og pinjekernerne.