opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › faserede porre

faserede porre

faserede porre
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.565
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
hakket kalvekød(500 gram)
salt+peber+æg+mælk+mel
reven muskatnød(endelig ikke for meget)
rasp til panering.(4 tynde porre)


SÅDAN GØR DU
rør farsen sammen med alle ingredinenserne.til en fast fars.
del porrene i 8 stykker og kog dem ca.5 min.(køl dem lidt af)
del farsen i 8 potioner og fordel en porre på hver potion fars.
fordel forsigtig farsen om porren.og vend dem i rasp(du skal kun bruge rasp. steg dem på panden 4-5 min.
SERVERING
kartoffler og stuvede ærter og gullerødder.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Betina
30.10.2008, 15:18
Super dansk mad, en kommentar til Jesper, start med et æg og hæld mælk og mel i lidt af gangen til du synes massen er som den skal være.

Jesper
17.09.2002, 11:48
Lækkert mad ellers, men hvor meget æg skal man bruge ?? Hvor meget mælk skal man bruge ?? Hvor meget mel skal man bruge ???
 
Denne gode opskrift på faserede porre fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet faserede porre, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Kaviaræg.     Studenterbrød     Karbonader i fløde/porre sauce     Kanelsnegle kagemand     Røræg i ovn     Mormors citronfromage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     kyllingelår med rasp i friture     Kartofler i dampovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     God Kartoffelsalat     Aïoli     Koteletter i Fad med paprika     Mælkebøttemarmelade     Indbagte rejer     Bagerens Brunsviger     Verdens bedste brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]