opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › faserede porre

faserede porre

faserede porre
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.914
Visninger
186
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
hakket kalvekød(500 gram)
salt+peber+æg+mælk+mel
reven muskatnød(endelig ikke for meget)
rasp til panering.(4 tynde porre)


SÅDAN GØR DU
rør farsen sammen med alle ingredinenserne.til en fast fars.
del porrene i 8 stykker og kog dem ca.5 min.(køl dem lidt af)
del farsen i 8 potioner og fordel en porre på hver potion fars.
fordel forsigtig farsen om porren.og vend dem i rasp(du skal kun bruge rasp. steg dem på panden 4-5 min.
SERVERING
kartoffler og stuvede ærter og gullerødder.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Betina
30.10.2008, 15:18
Super dansk mad, en kommentar til Jesper, start med et æg og hæld mælk og mel i lidt af gangen til du synes massen er som den skal være.

Jesper
17.09.2002, 11:48
Lækkert mad ellers, men hvor meget æg skal man bruge ?? Hvor meget mælk skal man bruge ?? Hvor meget mel skal man bruge ???
 
Denne gode opskrift på faserede porre fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet faserede porre, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Club Sandwich     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Grillet jomfruhummerhaler     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Helstegt grillet oksefilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Arme Riddere - Sprøde, Karamel-agtig french toast     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Trylledej (ikke spiseligt)     Stikkelsbærgrød     Ribssaft     Nemme pølsehorn     Kogning af majs     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]