opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › faserede porre

faserede porre

faserede porre
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.507
Visninger
170
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
hakket kalvekød(500 gram)
salt+peber+æg+mælk+mel
reven muskatnød(endelig ikke for meget)
rasp til panering.(4 tynde porre)


SÅDAN GØR DU
rør farsen sammen med alle ingredinenserne.til en fast fars.
del porrene i 8 stykker og kog dem ca.5 min.(køl dem lidt af)
del farsen i 8 potioner og fordel en porre på hver potion fars.
fordel forsigtig farsen om porren.og vend dem i rasp(du skal kun bruge rasp. steg dem på panden 4-5 min.
SERVERING
kartoffler og stuvede ærter og gullerødder.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Betina
30.10.2008, 15:18
Super dansk mad, en kommentar til Jesper, start med et æg og hæld mælk og mel i lidt af gangen til du synes massen er som den skal være.

Jesper
17.09.2002, 11:48
Lækkert mad ellers, men hvor meget æg skal man bruge ?? Hvor meget mælk skal man bruge ?? Hvor meget mel skal man bruge ???


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler faserede porre opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på faserede porre fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet faserede porre, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Gulerodskage (Rå)     pommes anna     Havretern med nougat     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Mormors citronfromage     Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Pastaret i fad     Røræg i ovn     Ægte indianer-røv     Karbonader i fløde/porre sauce     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]