opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › faserede porre

faserede porre

faserede porre
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.125
Visninger
190
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
hakket kalvekød(500 gram)
salt+peber+æg+mælk+mel
reven muskatnød(endelig ikke for meget)
rasp til panering.(4 tynde porre)


SÅDAN GØR DU
rør farsen sammen med alle ingredinenserne.til en fast fars.
del porrene i 8 stykker og kog dem ca.5 min.(køl dem lidt af)
del farsen i 8 potioner og fordel en porre på hver potion fars.
fordel forsigtig farsen om porren.og vend dem i rasp(du skal kun bruge rasp. steg dem på panden 4-5 min.
SERVERING
kartoffler og stuvede ærter og gullerødder.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Betina
30.10.2008, 15:18
Super dansk mad, en kommentar til Jesper, start med et æg og hæld mælk og mel i lidt af gangen til du synes massen er som den skal være.

Jesper
17.09.2002, 11:48
Lækkert mad ellers, men hvor meget æg skal man bruge ?? Hvor meget mælk skal man bruge ?? Hvor meget mel skal man bruge ???
 
Denne gode opskrift på faserede porre fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet faserede porre, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Frisk pasta med laks og flødesovs     Orientalsk gulerodssuppe     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     irsk stuvning med svinekød     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     LCHF boller (cloud bread)     Færøsk æblekage     Trylledej (ikke spiseligt)     Bagt rodfrugtmos     Mors gulerodssalat med rosiner     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grydestegte Hjerter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]