opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalveinderlår

Kalveinderlår

Kalveinderlår
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(182)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.503
Visninger
409
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stykke kalveinderlår, ca. 2 kg
salt og peber
100 g smør til bruning


SÅDAN GØR DU
Kalveinderlåret befries for hinder og evt. sener på ydersiden med en skarp kniv.

Varm smørret på en stor pande. Gnid kalveinderlåret ind i salt og peber, brun det på alle sider, og pak det ind i folie. Sættes på en rist i en 175 grader forvarmet ovn på næstøverste rille i 1½ time. Husk bradepande under, hvis folien skulle knække.

Kalveinderlåret tages ud af ovnen, folien åbnes, og stegen samler kødsaften i ca. 15 min., inden den skæres i tynde skiver.
SERVERING
Vi fik auberginegratin (se opskrift), miniaspargeskartofler og rødvinssauce. Det smagte fremragende! Kalveinderlåret var perfekt svagt rosa hele vejen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tapas
29.12.2006, 21:20
Og i øvrigt skal vi have samme kombination nytårsaften... mums


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kalveinderlår opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kalveinderlår fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalveinderlår, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Flødestuvet spinat     Den bedste Kylling i Karry!     Havretern med nougat     Hakket Oksekød med Hvidkål     Bagt rodfrugtmos     gammel Estrup gryde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]