opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalveinderlår

Kalveinderlår

Kalveinderlår
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(182)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
28.015
Visninger
418
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stykke kalveinderlår, ca. 2 kg
salt og peber
100 g smør til bruning


SÅDAN GØR DU
Kalveinderlåret befries for hinder og evt. sener på ydersiden med en skarp kniv.

Varm smørret på en stor pande. Gnid kalveinderlåret ind i salt og peber, brun det på alle sider, og pak det ind i folie. Sættes på en rist i en 175 grader forvarmet ovn på næstøverste rille i 1½ time. Husk bradepande under, hvis folien skulle knække.

Kalveinderlåret tages ud af ovnen, folien åbnes, og stegen samler kødsaften i ca. 15 min., inden den skæres i tynde skiver.
SERVERING
Vi fik auberginegratin (se opskrift), miniaspargeskartofler og rødvinssauce. Det smagte fremragende! Kalveinderlåret var perfekt svagt rosa hele vejen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tapas
29.12.2006, 21:20
Og i øvrigt skal vi have samme kombination nytårsaften... mums
 
Denne gode opskrift på Kalveinderlår fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalveinderlår, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Hjemmelavet modellervoks     Blommetrifli     Bedstemor Ands æbletærte II     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Pirogger med oksekød     Ægte indianer-røv     gammel Estrup gryde     Pasta Cabonara uden æg     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]