opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags hvidkål

Gammeldags hvidkål

Gammeldags hvidkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(166)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.894
Visninger
310
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g kogt hakket hvidkål (fåes dybfrossen)
1 ½ dl fløde/mælk
100 g margarine


SÅDAN GØR DU
Hvidkålen tøes langsomt op i en tykbundet gryde ved svag varme (eller i microovn).
Tilsæt fløde/mælk og margarine. Smag til med salt og hvid peber.
Servèr evt. med revet muskatnød.
Tilberedningstid ca. 10 min.
SERVERING
Serveringsforlag Gammeldags hvidkål er velegnet til flæskesteg, and, kalkun og gås juleaften, men kan også serveres til julefrokoster med hamburgerryg, medister, frikadeller og ribbensteg. Resten af året kan gammeldags hvidkål serveres til alle kødretter f.eks. oksesteg, koteletter, karbonader m.m
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

[email protected]
19.08.2007, 17:07
En lille ting til jeres måde at lave gammeldags hvidkål på.Jeg kommer fra sønderjyland, Hernede laver vi kålen af kogt og hakket hvidkål,så er det meget vigtig at presse alt vandet ud af kålen eller stil den til afdrypning til næste dag. Derefter varmes kålen godt igennem til det sidste vand er fordampet,derefter kommes piskefløde for guds skyld ikke mælk i salt og peber og muskat.kålen skal have så meget fløde at den er lind men ikke tynd.Så har i en Gammeldgs hvidkål som ikke er fedtfattig men den smager himmels.

Toft
21.12.2006, 11:06
Denne ret kaldes Sønderjysk hvidkål. Det var det bedste jeg kunne få som barn. Jeg har undgået at lave denne ret, for di det er ret tidskrævende at koge hvidkål og "vride", det er skønt at man nu kan få kålen dybfrossen.
 
Denne gode opskrift på Gammeldags hvidkål fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags hvidkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Klamme fingre     Kvædemarmelade     Helstegt Oksestriploin     Græskar kage     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Marengs spøgelser     Grillet vildt dyrekølle     Helles Franskbrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Blommetrifli     Jægerens dyreragout     Andebryst i ovn til mange     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]