Annoncering | Mobil/tablet version | 260 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.418 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags hvidkål

Gammeldags hvidkål

Gammeldags hvidkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(166)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.608
Visninger
291
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

anitta

DU SKAL BRUGE
500 g kogt hakket hvidkål (fåes dybfrossen)
1 ½ dl fløde/mælk
100 g margarine


SÅDAN GØR DU
Hvidkålen tøes langsomt op i en tykbundet gryde ved svag varme (eller i microovn).
Tilsæt fløde/mælk og margarine. Smag til med salt og hvid peber.
Servèr evt. med revet muskatnød.
Tilberedningstid ca. 10 min.
SERVERING
Serveringsforlag Gammeldags hvidkål er velegnet til flæskesteg, and, kalkun og gås juleaften, men kan også serveres til julefrokoster med hamburgerryg, medister, frikadeller og ribbensteg. Resten af året kan gammeldags hvidkål serveres til alle kødretter f.eks. oksesteg, koteletter, karbonader m.m

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

[email protected]
19.08.2007, 17:07
En lille ting til jeres måde at lave gammeldags hvidkål på.Jeg kommer fra sønderjyland, Hernede laver vi kålen af kogt og hakket hvidkål,så er det meget vigtig at presse alt vandet ud af kålen eller stil den til afdrypning til næste dag. Derefter varmes kålen godt igennem til det sidste vand er fordampet,derefter kommes piskefløde for guds skyld ikke mælk i salt og peber og muskat.kålen skal have så meget fløde at den er lind men ikke tynd.Så har i en Gammeldgs hvidkål som ikke er fedtfattig men den smager himmels.

Toft
21.12.2006, 11:06
Denne ret kaldes Sønderjysk hvidkål. Det var det bedste jeg kunne få som barn. Jeg har undgået at lave denne ret, for di det er ret tidskrævende at koge hvidkål og "vride", det er skønt at man nu kan få kålen dybfrossen.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gammeldags hvidkål opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gammeldags hvidkål fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags hvidkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet lakseside     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nachos m/kylling     Krydder frikadeller     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pastaret i fad     Græske frikadeller     Mørbradgryde m. ris     Gullasch med kartoffelmos     Spagetti carbonara     Christina´s pikantkylling i fad     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com