opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › De bedste brune kager

De bedste brune kager

De bedste brune kager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(168)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
46.844
Visninger
1.312
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g smør (ikke margarine!)
560 g sukker
250 g lys sirup
125 g mandler
12 g stødt nellike
25 g stødt kanel
15 g potaske
koldt vand
skallen af en stor appelsin
1 kg mel


SÅDAN GØR DU
500 g smør sættes over ilden i en stor 5-liters gryde med 500 g sukker og 250 g flydende, lys sirup og varmes op til kogepunktet.

Mandlerne hakkes fint, de røres i sammen med stødt nellike og kanel. Potasken, som forinden er opløst i lidt koldt vand, røres ligeledes i.

Skallen af en stor appelsin (befries fuldstændig for det hvide med en meget skarp kniv) skæres julienne (tynde, korte strimler) og koges op i en sukkerlage af 60 g sukker og en lille smule vand og hældes i gryden.

Når det hele er blevet lunkent, irøres 1 kg mel. Dejen æltes godt igennem og formes til lange pølser rullet i bagepapir. Lægges til afkøling og derefter i fryseren, til de er halvfrosne og skæres i papirtynde skiver, som sættes på en bageplade med bagepapir og bages ved 160 grader i ca. 8-10 min., afhængigt af hvor godt din ovn varmer, og hvor papirtyndt, det er lykkes dig at skære dem.
SERVERING
Med kaffe, uden kaffe, når du lige trænger, når kollegerne trænger, til hygge og uhyggelige julekalendere...
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler De bedste brune kager opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på De bedste brune kager fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet De bedste brune kager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Andebryst i ovn til mange     Grov go'e boller     Havregrynskugler     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Mormors Stegte sild i eddike     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gammeldaws æbleflæsk.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldes Kokoskranse     Den bedste ungarske gullasch     Den bedste Kylling i Karry!     Græske frikadeller     Karbonader i fløde/porre sauce     Syltede valnødder     pommes anna     Tunmousse      Kvædemarmelade     Oldemors sirupskage - nem og lækker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]