Annoncering | Mobil/tablet version | 240 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.414 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Berliner Pfankuchen

Berliner Pfankuchen

Berliner Pfankuchen
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(83)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.282
Visninger
127
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
50 gr. Gær
60 gr. Sukker
395 gr. Vand (ca 30 grader varmt)
875 gr. Mel
120 gr. Olie

Indrulningsmagarine = 100 gram. (gerne koldt)


SÅDAN GØR DU
Dejens køres i ca 6 min, hvorefter den vendes ud på bordet, men ganske lidt mel på. Så "banker" du magarinen ud så det bliver ca 3 mm tykt, og ruller dejen ned i ca 1 cm tykkelse, og lægger magarinen på midten og folder fire kanter ind over, så du får et næstent firkantet stykke. Så ruller du det langt ca 7 mm tykt, og lægger den ene ende 1/3 ind over dejen og lægger den anden 1/3 over så der bliver 3 lag. Så ruller du igen så den bliver lang og ca 7 mm tyk. (husk hvis du putter mel på dejen mens du ruller, så børst det af for du lægger dejen sammen. Nu gentager du sammenlægningen så der igen bliver 3 lag, og ruller igen ned på ca 7 mm, og gør det den sidste gang med 3 lag. Så ruller du dejen ned på ca 1/2 cm, og lader den ligge i ca 10 minutter, hvorefter den rulles til en firkant på 42 x 35 cm, hvorefter den deles i 6 x 5 stykker, så der bliver 30 stk i alt. nu skulle de gerne være rimeligt firkantet. Så putter du ca 10-15 gram (en klat) marmelade i (sveske, hindbær, æble, alt kan bruges) midten af firkanten, og så tager du de fire "spidse" hjørner og folder dem ind så du igen har en firkant, hvor du har trykket den på midten. Det gør du en gang til (lidt svært). og vender dem så med foldene ned mod en melstrøget plade, og stiller dem til hævning i ca 30 minutter. i mens har du tændt for olien / palminen / frituren, så den er klar til, når du skal have Berlinerne i. Når der er gået den halve time, skulle de gerne være dobbelt så store, så tager du så mange der nu kan være i "gryden" og lader dem svømme i ca 2 min (gyldenbrune), og vender dem og det samme på den anden side. Så tages de op og lægges på køkkenrulle eller lignende, og de næste kommes i "gryden".De kan når de er afkølet vendes i sukker eller drysses med flormelis.



 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Berliner Pfankuchen opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Berliner Pfankuchen fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Berliner Pfankuchen, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Den bedste Kylling i Karry!     Kantarel sauce     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kyllingeragout     Julekager     Panettone      krydret farsfad med porrer     Grønne asparges med bacon     Tapas med chorizo     Hakket Oksekød med Hvidkål     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Rutebils lagkage     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com