opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › paprikakylling II

paprikakylling II

paprikakylling II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.063
Visninger
477
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
6 hele kyllingelår
2 løg
lidt smør
1 1/2 spsk. paprika edelsüss
ca. 2 dl. hønsesuppe eller vand
1 hk. tomat
1 hk. grøn peber
2 spsk. mel
1/4 ltr. creme fraiche 18%
salt


SÅDAN GØR DU
Hak løgene fint og damp dem i smørret uden at de bliver brune i en stor gryde.
Tilsæt paprika, suppe, hakket tomat og hakket grøn peberfrugt og læg derefter kyllingelårene ved.

Koges sagte under låg i ca. 25 min.

Pisk melet med halvdelen af creme fraichen til en jævning UDEN klumper. Kom nu resten af creme fraichen i.

Tag kyllingelårene op og pisk jævningen i suppen.

Læg lårene tilbage og lad det småkoge videre under låg i ca. 15 min. Til kødet er mørt.


SERVERING
Serveres med løse ris eller kartoffelmos. Mums!

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler paprikakylling II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på paprikakylling II fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet paprikakylling II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Rabarber- og stikkelsbærkage     Rejeroulade med spinat.     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Nemme pølsehorn     Arme Riddere     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Den bedste ungarske gullasch     Grovboller     Forloren pindsvin     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]