Annoncering | Mobil/tablet version | 234 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › paprikakylling II

paprikakylling II

paprikakylling II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.932
Visninger
469
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
6 hele kyllingelår
2 løg
lidt smør
1 1/2 spsk. paprika edelsüss
ca. 2 dl. hønsesuppe eller vand
1 hk. tomat
1 hk. grøn peber
2 spsk. mel
1/4 ltr. creme fraiche 18%
salt


SÅDAN GØR DU
Hak løgene fint og damp dem i smørret uden at de bliver brune i en stor gryde.
Tilsæt paprika, suppe, hakket tomat og hakket grøn peberfrugt og læg derefter kyllingelårene ved.

Koges sagte under låg i ca. 25 min.

Pisk melet med halvdelen af creme fraichen til en jævning UDEN klumper. Kom nu resten af creme fraichen i.

Tag kyllingelårene op og pisk jævningen i suppen.

Læg lårene tilbage og lad det småkoge videre under låg i ca. 15 min. Til kødet er mørt.


SERVERING
Serveres med løse ris eller kartoffelmos. Mums!

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler paprikakylling II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på paprikakylling II fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet paprikakylling II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Grønne asparges med bacon     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Hannes vafler.     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Marineret kalkunbryst- helstegt     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com